Miért nem maradnak meg a konyhai növényeim? (petrezselyem, kakukkfű, bazsalikom stb)
Figyelt kérdés
Már olyan sokféleképpen kipróbáltam,de mindig tönkremennek.Azt mondták hogy nagyon mély cserépbe kell őket ültetni,igaz-ez?2011. márc. 3. 18:26
1/5 anonim válasza:
elég fényt kapnak?
Nincsen túl melegük?
2/5 anonim válasza:
Az elsőket nem tudom, de a bazsalikom például kimondottan kerti növény, tehát nehéz neki megteremteni az ideális feltételeket.
Erkélyre, balkonládába, nincs lehetőséged megpróbálni?
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már az erkélyen is de ott sem maradt meg:(
2011. márc. 4. 07:33
4/5 Olga néni válasza:
A virágföld nem jó neki. Amit a bevásárlóközpontokban kapsz, az nagyon laza, tőzeges talaj. Muskátlinak jó maximum. Valakinek a kertjéből kérj egy vödörrel (ha neked nincs kerted), az sokkal jobb. Szóval ez is lehet a probléma forrása, nem csak a fény, meg a locsolás, erre is nagyon oda kell figyelni!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát:)
2011. márc. 5. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!