Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel tudnám elszáritani a...

Mivel tudnám elszáritani a fűzfát? Mit ajánlotok rá hogy kipusztoljon?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 14:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
miért nem vágod/vágatod ki, ha nincs rá szükséged.....
2009. szept. 11. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan fád a kertedben, ami útban van, vagy nincs rá szükséged?

VÁGASD KI!... :-]

Ilyen egyszerű megoldás, és ez elég elég gyors is.

Ha "kiszárítod", kipusztítod, akkor az elszáradt fa kidőlhet, kárt okozhat a házadban, autódban, akár emberéletben is!

2009. szept. 11. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát mi most ültettük:)
2009. szept. 11. 15:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az utcán van rengeteg levél lehull beleér a vezetékekbe veszélyes! Árnyékot nem add úgymond semmi haszna viszont a szomszéddal felesbe van és nemtudom ő megengedné-e hogy kivágjuk,viszont ha kipusztulna nem lenne gond nem kéne engedéjt kérni! én is imádom a nővényeket de ez télleg csak bajnak van!
2009. szept. 11. 17:48
 5/11 anonim válasza:

Nem tudom a fűzfánál működik-e, nekünk két meggyfánk száradt ki néhány hét alatt "mezei" gyomirtótól. A jóember, aki a tereprendezéssel volt megbízva, kicsit többet ivott a kelleténél, és nem figyelt eléggé, hova szórja a permetezőszert:-((

Pedig nem voltak fiatal növények, ami gondolom a gyökérmélység szempontjából nem mindegy. Ha nincs jobb megoldás: Glialka.

2009. szept. 11. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
húúúúúú gyomirtó nekem pl nem irtótta ki a akácfát.
2009. szept. 11. 23:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. szept. 12. 13:14
 8/11 anonim válasza:
Azért írtam, hogy egy próbát megér a gyomírtó, ha nincs jobb megoldás. Akác ellen elhiszem, hogy nem használt, iszonyatosan szívós, agresszívan terjeszkedő növény. Talán a fűz könnyebben megadja magát...
2009. szept. 12. 22:28
 9/11 anonim válasza:
Stihl fűrész :D
2009. szept. 18. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a szomszéd a gázolajat ajánlotta,hogy mellette ássak a tövénél egy gödröt és bele 2 liter gázolajat,többé nem lesz gond rá.
2009. dec. 28. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!