Kezdőoldal » Otthon » Kert » A kertem 30M-re van kb. a...

A kertem 30M-re van kb. a fúrott kúttól, szerintetek melyik szivattyút kellene megvennem és miért? A szaki azt mondta legalább egy 90Q-s hozamú legyen de itt a P is számít ugye.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ilyen a kutam: [link]

2013. febr. 23. 07:28
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Hát akkor kifogtam ezt a mester embert!

A fizika törvényéről meg annyit hogy a szomszédom ugyan ilyen paraméterű kútja /ami tán mélyebb mint az enyém picivel/ egy gyenge hidrofollal locsolt tavaly egész addig míg kellett, és bírta szval én nem félek a fizika törvényeitől, ha más sem félt! :)

Most jut eszembe nagyapám régi kertjébe ami már el lett adva ott volt egy kút kb. 20M-en és egy szürke színű orosz 220V-os szivattyúval dolgozott 2-3 szórófejjel, kb. 1100-1300W lehetett.

2013. márc. 1. 08:51
 22/22 A kérdező kommentje:
Megjött közbe a hidrofor és a slag stb, 1300W Elpumps-B-s tipus, 37M a kút kb. 1.3 bar nyomás van egy 25M-es 3/4-es slaggal, tökéletesen küldi a vizet! jó a slag végén a P is! (lehet egyszer vmikor a yutubra is kiteszem), csak azt bánom hogy nem 1500W-osat vettem.
2013. máj. 30. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!