A kertem 30M-re van kb. a fúrott kúttól, szerintetek melyik szivattyút kellene megvennem és miért? A szaki azt mondta legalább egy 90Q-s hozamú legyen de itt a P is számít ugye.
Hát köszönöm a választ de ezzel nem sokra mentem, robbanó motorost meg nem veszek mert azzal én dolgoztam a munkahelyemen és falta a benzint.
Mivel visszacsapó szelepes megoldás a kút így sztem meg úgy tudom jobban szívják a vizet.
Meg az a baj hiába kérdeztem az üzletet nem válaszoltak, de ha erőlködik akkor sztem az 1300W-osat választom, vmi ugyanis kell hogy kiszívassam a vizet és öntözni tudjak.
Ja és most nézem nem 30M-re van hanem van az 50 is, szval messzire van a kúttól.
Néztem a mélykúti szivattyút hát azt nem tudom a kb. 4cm-es átmérőjű csőbe beletenni! :D se a búvárszivattyút! akkor ha ezt szó szerint venném feleslegesen fúrattam ki a kutat? na mindegy! :) a szomszédé ennél is mélyebben van és hidrofolt tett rá és öntözött egész nyáron.
Van egy másik kútja is az meg 54 M tán szval, és azt is elektromossal fogja használni ez évben (tavaly fúratta).
Ez sztem jó lesz: LEO XJWm 180/42 víz szivattyú (3CL)
Teljesítmény 1100W
Feszültség 230 Volt
Max szívómélység 9 Méter
Szállítási teljesítmény 50-160 liter/perc
Emelőmagasság 32-15 méter
Szivócsatlakozás 5/4 coll
Nyomócsatlakozás 1 coll
Munkapont 21 méteren 5,4 m3/óra
Járókerék Rézötvözet
Garancia 1 év
230V, 1,1kW, 32m-en 3m3/h, 15m-en 9,6m3/h vízszállítás,Folyadékhőm +60°C-ig, 9m szívómélység, Rézötvözet járókerék
A robbanó motorosra azért gondoltam leírom mert mindenki azt írja semmire valók az elektromosak a 32-35M-re de sztem ez nem teljesen igaz mivel ha a "mester" ugye azzal tisztította a kutakat fúrás után akkor nekem is jó fog lenni és azt is ajánlotta, mindegy tavasszal úgy is veszek egyet vsznű.
Mélykúti szivattyú? néztem őket de azt hogy tegyem rá a csőre ami kb. 4cm-es átmérőjű?
Egy dolog esett le itt hogy nagyobb P-nyű gép kell ami nekem szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!