Ti mit csit csináltok nyár végén a kerti medence vizével?
Locsolni nem lehet vele, mert van benne klór, hypo, só.
A tudat, hogy ivóvízzel húzzuk le a sz@rt a wc-n, kicsinál, ez meg egyszerűen megy a csatornába.. :(
Már arra is gondoltam, hogy felhívom a Tűzoltóságot, hogy vigyék el, bár nem tudom, a tartályuk alkalmas-e erre a vízösszetételre. Lehet, hogy oltári hülyeség ez az ötlet, de 17-18köbméter vízről van szó, kár lenne, ha a csatiban végezné..
Van valami ötletek?
Simán le lehet mosni vele a kocsit, járdát sőt: háztetőt is.
Párszor :)
Amúgy szerintem nem olyan vegyszeres, hogy a fűnek ártson. Téliesíteni is lehet, ha merev falú: kupak nélküli félig töltött flakonokat kell bele tenni és a jég azt nyomja össze.
Esetleg venni fóliát és kerti tavat/csobogót csinálni (szigorúan hal nélkül.. az állatkínzás)
Vagy házivízművel (az tud vezetékes víznyomást produkálni) vízvezeték hálózaton át (óra előtt lezárni!) fürdéshez, wc öblítéshez elhasználni. Inni, főzni az időtartamra palackból.
ha a budiban a nagy dolgot nem is, a kicsit leönthetitek vele, egy vödör mindig ott lehet a budi mellett, és akkor erre külön nem megy el víz.
lehet még vele a járdát, kerítést is mosni időnként, vagy az utat a kertben, betont, ahol van.
felmosni is lehet vele talán.
szép lassan használjátok el erre-arra, tényleg pazarlás lenne csak úgy kiönteni!
már ha aktuális még a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!