Ti mit csit csináltok nyár végén a kerti medence vizével?
Locsolni nem lehet vele, mert van benne klór, hypo, só.
A tudat, hogy ivóvízzel húzzuk le a sz@rt a wc-n, kicsinál, ez meg egyszerűen megy a csatornába.. :(
Már arra is gondoltam, hogy felhívom a Tűzoltóságot, hogy vigyék el, bár nem tudom, a tartályuk alkalmas-e erre a vízösszetételre. Lehet, hogy oltári hülyeség ez az ötlet, de 17-18köbméter vízről van szó, kár lenne, ha a csatiban végezné..
Van valami ötletek?
Öntsd le vele a sz.rt....
Ha kisebb medencét vettél volna kevesebb lenne a problémád és kevesebb vizet pazaroltál volna.
Hypó miért lenne a medence vízében?!...
Mi egyszerűen kilocsoljuk a környező gyepre...
Nincs azért abban annyi vegyszer, hogy az ártana a növényzetnek!
:( Igen, tudom, de valami hasznosabb megoldást keresek. Azért köszi!
Valakinek van valami jó ötlete?
Tehát; nem az volt a kérdés, hogy "szerintetek pazarlás-e feltölteni 18köbméter vízzel a medencét", vagy "mi a véleményetek rólam, hogy nem szeretnék ennyi vizet leereszteni a csatornába" hanem az, hogy milyen hasznos dologra lehetne felhasználni a megmaradt vegyszeres vizet. Első válaszoló, rajtad kívül ezt mindenki megértette..
De ezért kár volt felhúznod magad ennyire.
Kedves Utolsó, mi nem csak klórt és hypot használtunk, tettünk bele sót is. Gondolom a só nem fog kimenni belőle.. De még ha nem is olyan durva a koncentrációja, ennyi vizet hova locsoljunk el így nyár végén?
Na mindegy, megtartjuk, majd télen korizunk rajta.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!