Szerintetek az idei nyár is olyan lesz mit a 2 vagy 3 évvel ezelőtti?
Figyelt kérdés
már nem tudom 2010-ben,vagy 2009-ben volt e,hogy 1 hét gatyarohasztó meleg,2 hét genyó esős dő,utána megint 1hét jó idő,2 hét szär és így tovább amíg le nem esett a hó.ahogy nézem az időjárás jelentést meg a valós alakulását,hasonlónak vélem az előző évekéhez (vagy 09 vagy 10) mert tavaly emlékeimm szerint normális nyár volt.sütött a nap,esett az eső 1 cseppet,nem frontok egymás utáni vonulása a Kárpát-medencébe.2012. jún. 1. 07:50
1/1 anonim válasza:
Hát ahogy most indul, nagyon úgy néz ki, hogy semmi jóra nem számíthatunk. De nézd meg a net-en az előrejelzéseket. Én azokon sem láttam semmi jót. Ha elmúlik az esős idő, megdöglünk a melegtől, utána pedig már rögtön indíthatjuk is a fűtést, minden átmenet nélkül. Brrrrr!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!