Cikász pálmája van valakinek? Tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy bébi cycas pálmát, és a neten legalább 5 féle variációt olvastam arról, hogyan kell gondozni. Anyu szerint az eladó egy hatodikat mondott, így most már végképp nem tudom. Minden esetre nagyon szerettem volna egy baba pálmát így nagyon örülök neki, csak szeretném ha sokáig meg is maradna. Nem tudna valaki tanácsot adni, akinek már van egy ideje?2009. máj. 22. 09:27
1/4 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van egy jókora példányról képe azt is nagyon szívesen venném, mivel azt is eddig csak vadpálmákról találtam :)
2009. máj. 22. 09:29
2/4 anonim válasza:
[link] Én egy héten egyszer szoktam locsolni úgy, hogy a cserép alatt lévő tálcát tökig fölöntöm. Az árnyékos/félnapos helyet kedveli, vagyis ha égető napsütés éri, akkkor lekókad, ill. elszárad. Évente új leveleket hajt, ill. a régieket eldobja. A párát is nagyon szereti, vagyis akár még a konyhába is kirakhatod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, illetve a képet. Most próbálom megtalálni számára a legjobb helyet! :)
2009. máj. 22. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!