Viaszvirága van valakinek? írjatok tapasztalatokat kérlek!
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 12:46
1/6 anonim válasza:
Nálunk most virít.
Északnyugati ablakban van. Kibírja, ha néha elfelejtem locsolni. Sok virág jön rajta, ezekből csepeg valami méz szerű folyadék. Amikor elhervad ledobálja az elszáradt virágjait, vagy ha véletlenül megütjük, leperegnek róla. (inkább leszedem, amikor elkezd hervadni) Nem mindenki szereti az illatát (van aki szerint büdös)
Mire vagy még kíváncsi?
2/6 anonim válasza:
Elég meleg panellakásban lakunk, több is van, itt is nagyon szépek. Jól tűri a meleget, de a hűvösebbet is, elviseli, ha elfelejtik néha megöntözni, inkább mint ha túllocsolják, viszont nem nagyon szereti az átültetést és az ide-oda áthelyezgetést. (Egyet elhoztam egy másik lakásból, több mint egy évig nem virágzott.)
3/6 anonim válasza:
szia! nekem is van, igaz amit az előzők írtak. csak még annyit, hogy nagyon lassan nő, szóval nem növi ki a szobát.
nekem kb. 15 évesem van,kosárfül szerűen tekertem drótra, nagyon szép a formája, de igy is elfér a tv tetején.
én szeretem az illatát azoknak a csodálatos kis csillagvirágoknak.
üdv.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Apósjelöltemnek szeretnénk venni ajándékba. körbelüli árat tudtok mondani?
2010. jún. 2. 13:25
5/6 anonim válasza:
Az elhervadt virágokat nem szabad leszedni róla,mert jövőre ott hozza a virágokat. Inkább legyen száraz a földje,mint túllocsolva. Lehetőleg olyan helyen legyen,ahol sok nap éri. Átültetni nagyon ritkán kell. És valóban nem szereti,ha nem állandó helyen van.
6/6 anonim válasza:
Ha nem szeded le az elszáradt virágokat, ledobja magától. Sőt ha meglököd, vagy megrázod a virágot, akkor is ledobálja ami elkezdett száradni. Mi általában leszedjük, mert a közlekedőben van, és ha magától peregne le, tiszta "méz" lenne a padló a környékén. Elég, ha alátartod a kezed és összecsukod, az érintéstől már peregnek is le a virágok. Kb 15-18 éve csináljuk így, és minden évben többször virít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!