Milyen a sziklakertetek?
Figyelt kérdés
főleg milyen színű benne a virágzó növény. Nálunk még nincs készen(új ház9, de anyuéknál fehér mézvirág és lila talajtakaró valami ami dominál és többfahta zöld van,a mi vagy levirágzott már, vagy fog virágozni.2009. ápr. 26. 10:47
1/1 anonim válasza:
Olyan színű,amilyet ültettél!Nekem pl.gyönyörű tarkabarka.Most már több éves és már"be van állva"Van benne minden mint a koldussz..ban.Ami nekem a legjobban tetszik,sárga levelű kecskerágó,mellete egy ezüst törpefenyő.A lúloldalon egy vilegos lombozatú fekvő tuja.Nekem nagyon tetszik!Azért ültettem!Bezzeg az ültetés évében csak úgy lestem rá_félszemmel mint a kacsák a héjára.Hű de nem teszett!Ritkállottam,minden bajom voltMindent mondtam rá csak azt nem,hogy szép!Bezzeg most!Ha az asszony nem úgy beszél ahogy nekem is teszik,sarkon fordulok-Na Isten áldjon asszonypajtás-irány a sziklakert!Ha csak egy folyófüvet is kihúzok,már attól is megnyugszom!hátmég ha azt veszem észre,nem egyedül gyomlálgatok,a párom is ott van mellettem.Okos asszony.Gyorsan rájött,hogy ha egyedül van nem tud zsörtölődeni.Jó szórakozást neked is a kertedhez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!