Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van valami olyan szer, amivel...

Van valami olyan szer, amivel teljesen kilehet ölni a füvet a kertből?

Figyelt kérdés

Ha nem is teljesen, csak egy hosszabb időre, már az is megváltás lenne. 350-400négyzetméteres kert van, amit két hetente igencsak fáradságos munka lenyírni, főleg ha már nagyon megnőtt, ugyanis nem mindig van időm időben levágni.

Egy szert keresnék, amivel úgy kilehet ölni, hogy csak a puszta föld maradjon az írtás után.

Kertet nem használjuk semmire, csak úgy ottvan, ezért fölösleges hogy fű legyen, csak egy plusz munka a ház körül...

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. ápr. 14. 18:09
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
86%

Kedves kérdező, segitek összegezni.

10 centi beton, riska a tehén,(hogy az elnevezéssel ne legyen gondod), kecske, bár azt karózgatni kell jobbra ballra ami szintén időigényes, 4 bernáthegyi, győzd pénztárcával etetni, vegyszerek ugyanott vagy mint a betonozás :D, a tatárokat már nem tudod visszasirni, ergo marad a FŰ, amit már havi 1000 ért le is vágattathatsz valakivel.

vagy!, szivd el :D

:D :D :D

2009. ápr. 17. 13:51
 32/37 anonim ***** válasza:
70%

Tegnapi 13:40-es!

Jól látod a helyzetet! Komolytalanok a válasz adók és a válaszaik is. :)

(hü...ye) Komolytalan kérdésre, (hü...ye) komolytalan válasz(-ok)! :D

2009. ápr. 18. 15:38
 33/37 anonim ***** válasza:
92%

A téma már elég rendesen ki lett facsarva, nagyon jól szórakozam, igazán humoros hozzászólások voltak!!!

Egyetértek mindenkivel,és azzal is,hogy egy idiotisztikus gondolat fölvetése nyilvánvalóan gerjeszti a pihent agyú válaszokat!(még akkor is szakítunk ilyesmire időt,ha nem vagyunk unatkozó nyugdíjasok,paneles micsodák,ráérő léhűtők...merthogy mi is elfoglaltak vagyunk, és bizony a napi rutin után tényleg dög nehéz megcsinálni a kertet,de mi ilyen hülyék vagyunk...nem is értem,hogy nem jutott már nekünk is eszünkbe a fű kiirtása! Sőt, ilyen ostobákat, még vetünk is füvet!?!)

Még egy mondat,ami eddig nem hangzott el,pedig kézenfekvő: MIÉRT NEM ADOD EL AZT A TELKET???!!!!!FÜVESTŐL, NYAVALYÁSTÓL,FÁRADSÁGOSTÓL????!!!! NA?!

2009. ápr. 19. 09:33
 34/37 anonim ***** válasza:
74%
Két emberfajtát ismerek, aki nem műveli a földet, egyik sem magyar.Az egyik nyerészkedik rajta, a másik utál dolgozni. Mindenesetre a föld azé, aki megműveli, ergo aki parlagon hagyja, az csak bitorolja.
2009. ápr. 20. 09:06
 35/37 anonim ***** válasza:
91%
Persze te túlművelt a föld a tied azt csinálsz vele amit akarsz de csak a felszíne a tied ami alatta van az már baszottul nem ahogy a talajvíz sem a tiéd te pedig "rongálod"(szennyezed) ezért inkább tényleg vegyél egy kecskét kerítsd körbe szépen drótkerítéssel aztán engedd szabadjára ha szép nagy lesz akkor meg is eheted vagy fejheted ha van rá egy kis időd véletlen. Bár tényleg nem tudom miért nem vágatod ha egyik megoldás se jó neked bár igaz az pénzbe kerül de ha nem vagy otthon és nem érsz rá nem is zavarhat annyira az a fű. Tehát vagy a fű vagy a kecske vagy a drága időd.
2009. ápr. 20. 18:07
 36/37 anonim válasza:
32%
szia golyoo vagyok szerintem szép a fű én tudom van egy pár ezer m2 a telkünk ha ki akarod irtani a füvet akkor csak gyom irtó de ha megelégszel annyival hogy az igazi fű meg maradjon akkor a kétszikű irtót ajánlom minden kihal az udvarol csak a fű marad meg utána szépen befüvesíted, akkor amikor elszórod a magot úgyis jön ki megint valami gyom akkor még egyszer a kétszikű irtó és utána hagyod hagy nőjön belefér 2 -4 hetente hogy lenyírjátok szerintem legalább ennyit tegyünk a környezetért ha a fákat állandóan ki irtjuk legalább fű legyen! ja ha tuja van az udvaron akkor körülötte óvatosan mert az is beledöglik!!!
2009. ápr. 24. 12:33
 37/37 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az jutott eszembe hogy keress egy olyan céget aki gyeptéglákkal foglalkozik. Van az a gép ami pár centi mélyen lenyesi a felső takarót földestől, füvestől. Biztosan szívesen kimennek majd a géppel ha ingyen adod nekik az egészet, hisz utána el tudják adni...

Ezután csak a sima talaj marad, így gond megoldva.

2009. júl. 2. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!