Van valami olyan szer, amivel teljesen kilehet ölni a füvet a kertből?
Ha nem is teljesen, csak egy hosszabb időre, már az is megváltás lenne. 350-400négyzetméteres kert van, amit két hetente igencsak fáradságos munka lenyírni, főleg ha már nagyon megnőtt, ugyanis nem mindig van időm időben levágni.
Egy szert keresnék, amivel úgy kilehet ölni, hogy csak a puszta föld maradjon az írtás után.
Kertet nem használjuk semmire, csak úgy ottvan, ezért fölösleges hogy fű legyen, csak egy plusz munka a ház körül...
A válaszokat előre is köszönöm.
Tyúkok. Nagymamáméknál kb 600 négyzetméteres,kerítessel körbevett "tyúkudvar" volt, annak a földjében egy szál növény nem termett, míg voltak benne tyúkok. Mint a sivatag. Helyenként mint a beton.
Állítólag egy idény sem kellett és olyan lett.
Ja, 10-15 tyúk volt benne.
De, ha macerás a "tyúk"-megoldás, javaslom a Co60-as izotóp széthintését. Az mindent visz.
Ja, a "gázolajos" vagyok.
Hadd kötekedjek egy kicsit. Ha nem érsz rá,akkor nem mindegy, hogy mi van ott?
Ötlet szintjén felvetném - bár nem értek hozzá - hogy nem lehetne ezt a füvet egy lassú növésű fűre cserélni a megfelelő fűmaggal.
Hi all
Nagyon komoly eszmefuttatás volt ez a 3 oldalnyi vélemény.:)
részemről nem vagyok se paneles, se földmüvelő, se kémikus hogy a vegyszerekben otthon legyek.
De, valóban elgondolkodtató, hogyha nincs ideje a kedves kérdezőnek a fűnyirásra, akkor miért akarja havonta szétvegyszerezni??? arra van idő??? nem beszélve arról, hogy az állatvilág sorsáról is dönt..lehet h csak rovarok, de mindennek megvan a maga értelme.Valsz nem hiába nőtt oda az a fránya fű :D hogy ez a természet milyen?.... :S :D
szóval szerény véleményem, szintén, hogy marad a fűnyirás,vagy megkérni valakit hogy gondozza.
nekem is van telkem, és van egy bácsi aki odajár, rendszeresen karban tartja a dolgokat.Ellenkező esetben el kell adni a földet, ha nem tud vele bánni az ember, és valóban marad a panel.ott max a szemben kukkoló mamival kell megküzdeni, meg azzal hogy halkan szellentsen az ember :D :D
jah, és a kérdezőnek szól : ha már topicot nyitsz, akkor tűrjed a véleményeket, és a segitségeket amiket az emberek irnak. végülis, egy kérdést tettél fel,és mindenki reagált a saját meglátása szerint. ergo nem kell megsértődni, ha valaki nem ért egyet az elképzeléseddel.
sorry a helyesirásért.
További szép napot
A tatárok már kitalálták.:
Eke, só, 30 év garantált gyepmentesség, sivatag feeling...
Kezd elkomolytalanodni ez a topic. :D :D :D
Vagy csak én látom igy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!