Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van valami olyan szer, amivel...

Van valami olyan szer, amivel teljesen kilehet ölni a füvet a kertből?

Figyelt kérdés

Ha nem is teljesen, csak egy hosszabb időre, már az is megváltás lenne. 350-400négyzetméteres kert van, amit két hetente igencsak fáradságos munka lenyírni, főleg ha már nagyon megnőtt, ugyanis nem mindig van időm időben levágni.

Egy szert keresnék, amivel úgy kilehet ölni, hogy csak a puszta föld maradjon az írtás után.

Kertet nem használjuk semmire, csak úgy ottvan, ezért fölösleges hogy fű legyen, csak egy plusz munka a ház körül...

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. ápr. 14. 18:09
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
43%
Jól meg kell fontolni,mert nagyon drasztikus szerek vannak,amik hosszútávon hatásosak.
2009. ápr. 14. 18:15
 2/37 Fecc ***** válasza:
97%
Ajánlom a Gialkát.
2009. ápr. 14. 18:16
 3/37 dellfil ***** válasza:
39%
gázolaj, két-három marmonkannányit kipermetezel, a növényzetnek annyi...
2009. ápr. 14. 18:22
 4/37 A kérdező kommentje:

Gázolaj nem veszélyes egy icipicit?:)

Vagy az ilyen gyomírtók is tűzveszélyesek egyébként?

Mondjuk nem a nyári napsütésben kell gondolom kipermetezni, de akkoris...

2009. ápr. 14. 18:32
 5/37 anonim ***** válasza:
74%
10 centi beton.
2009. ápr. 14. 18:36
 6/37 A kérdező kommentje:

Köszi, de inkább olcsóbb megoldásokat várnék még.

Köszi az eddigieket.

2009. ápr. 14. 18:43
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Kapa.

Akármit csinálsz, ha nem fű akkor a gaz úgyis elkezd nőni. Lekövezheted, letakarhatod fekete fóliával, de a gaz még azt is átszúrja egy idő után.

Én a helyedben hagynám a füvet, a gyerekeknek hintát állítanék fel, csinálnék egy jó kis grillező kemencét, fedett részt ahol esőben is lehet ülni, kinti hűtőt a sörnek és minden hétvégén meghívnám a barátaim. (lagalábbis nálunk így van)

2009. ápr. 14. 18:53
 8/37 anonim ***** válasza:
68%

Ez milyen hozzáállás azért... munka van a földdel, hogy lehet KIÖLNI a füvet :D Dejó hogy nem szőlőd van... vagy gyümölcsfáid... esetleg állataid! Vegyél egy normális fűnyírót, esetleg négykerekűt, aztán told le azzal. Azt meg aztán nem tudom hogy gondoltad hogy sima FÖLD legyen fű helyett - azt fáradtságosabb munka fenntartani mint kéthetente letolni a füvet! :D De ha már ide jutottunk, akkor ajánlom hogy építési törmelékkel öntsd tele az udvart, az jó sokat dob a telek értékén, esetleg ajánlom a már előttem szóló tízcentis beton javasalatát. A gázolajas téma kiszúrás a környezettel meg a talajvízzel, mérgező, bár ha kiöntesz minden nap 3 hordót és felgyújtod, akkor egy időre megszabadulsz a "fáradtságos" teendődtől.

Komolyan mondom, milyen emberek vannak...

2009. ápr. 14. 19:21
 9/37 A kérdező kommentje:

Teis milyen értlemes vagy. Lehet valaki nem otthon szarik egész nap hogy legyen ideje minden szarságra, mint egyesek fenenagy jódolgukban...

A puszta földel mégis mi gond van több drágám? Locsolni kell vagy mi?

Nem termesztek rajta semmit, mert nincs rá időm, és küldönbenis nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed arról, hogy én ki akarom írtani a füvet. Had legyen már magánügy.

Ha csak fröcsögni tudsz, ne írj ide lelkem, és a továbbiakban az ilyen kommentelő emberek kíméljenek.

2009. ápr. 14. 19:34
 10/37 A kérdező kommentje:

Egyébként van fűnyíróm, ekkora parasztnak ne nézzél már.

Szerintem nem vagy tisztában azzal, hogy mennyi az a 400négyzetméter földterület. Lehet te otthon jól elgondozod a kis virágoskerted, de ez nem ugyanaz.

Ma mindenki meghülyült???

2009. ápr. 14. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!