Van valami olyan szer, amivel teljesen kilehet ölni a füvet a kertből?
Ha nem is teljesen, csak egy hosszabb időre, már az is megváltás lenne. 350-400négyzetméteres kert van, amit két hetente igencsak fáradságos munka lenyírni, főleg ha már nagyon megnőtt, ugyanis nem mindig van időm időben levágni.
Egy szert keresnék, amivel úgy kilehet ölni, hogy csak a puszta föld maradjon az írtás után.
Kertet nem használjuk semmire, csak úgy ottvan, ezért fölösleges hogy fű legyen, csak egy plusz munka a ház körül...
A válaszokat előre is köszönöm.
19:21-es: te tuti, hogy panelban laksz... Életedben nem láttál még fűnyírót.
Kedves Kérdező, sorstársak vagyunk... Nekünk több mint 2000 m2-en kell a füvet vágni.ÁÁÁÁÁ
20:00-ás:
Miért hogy néz ki bakker?
Nem arról van szó, hogy félek megmozdulni, egyszerűen nem érek rá nem érted? Nemértem mit nem lehet ezen felfogni.
Persze aki nyugdíjas annak van ideje szarozni vele, ami nemis baj, de az én területem, nem közterület, ilyen téren azt csinálok vele amit akarok, ne szólj már bele.
A tar föld igenis szép, szebb, mintha tele van gazzal meg minden szar egészségtelen, pollenes nyavalyával.
Ez a mai korban mér ekkora gond? 2009 van ember! Te meik korszakba rekedtél meg?
Nem tudod felfogni, hogy nem tudsz tar földet csinálni, mert mégha levegyszerezed az egészet akor is kb. 1 hónap után kinő a gaz. Arról nem is beszélve, hogy kb. 4 féle gyomirtóval kezelned, hogy mindent kiirtson, mert külön gyomirtó kell az egysziküeknek, a kétsziküeknek... stb.
Ezzel az erővel havonta egyszer lekaszáltathatod, az sokkal gyorsabban megvan, mint havonta egyszer lepermetezni.
Ezen kívül kb. 1 év alatt kiszórsz rá annyi vegyszert amiből lebetonozhattad volna az egészet.
De ha te a válaszokat nem akarod meghallani, csak hajtogatod a magadét, hogy "2009 van bakker" akkor old meg a problémádat. Majd még Nobel-díjat kapsz a tökéletes és végleges nyomirtás fetalálásáért, mert ez eddíg még senkinek nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!