Kezdőoldal » Otthon » Kert » A kutyaürüléket rá lehet...

A kutyaürüléket rá lehet dobni a sertéstrágyára?

Figyelt kérdés

Sok gondot okoz a kutyaürülék elhelyezése.

Az ismerősömtől kaptunk és még kapunk sertéstrágyát.

Ha összekeverem és ősszel szétterítem a földön akkor az káros a földnek vagy sem ?

(Apósom említette hogy régen még a pottyantósból kicserpákolt ürüléket is szétterítették)

2009. márc. 24. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kutyagumi nagyon meszes, így csak az azt különösen kedvelő növények földjéhez jó.

Belgiumban az emberi ürüléket használják trágyázásra mindenhol. Ha fertőzött különböző dolgokkal, szerintem az könnyebben átvihető így egy emberre, mint egy állati ürülék az emberrel. Szerintem nem véletlenül a növényevő állatok trágyája a legjobb.

2009. márc. 24. 09:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmmm!
2009. márc. 24. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg van valami ötletetek a kutyaürülék elhelyezésére ? Gödröt nem lehet ásni csak ha nem fagyos a föld.Meg amúgy is gyorsan tele lesz.
2009. márc. 24. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de hacsak nincs menhelyed, akkor azért annyira nem lesz hamar tele egy gödör. Egy fél nap alatt kézi erővel is kiáshatsz könnyedén egy fél köbméteres gödröt, az szerintem egy kutyának egy évig elég.
2009. márc. 25. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem semmiképp ne trágyázz azzal, mivel a kutyagumi túl savas ahoz
2009. jún. 20. 11:00
 6/6 anonim válasza:
az előbb még meszes volt XD
2010. jan. 18. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!