Hogy kell gondoznom a Dracénát?
Figyelt kérdés
Kaptam tegnap egy Dracénát, de nem tudom, hogy kell gondozni, interneten meg nem sok info-t találtam róla.2009. febr. 15. 18:26
1/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne fagyjon meg, és ne öntözd túl, elég 3 hetente/ havonta locsolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! S mennyi a fényigénye?
2009. febr. 15. 20:47
3/6 anonim válasza:
Nálam az ablak mellett van nagyon szeret ott lenni. Szépen nő, viszont én minden héten öntözöm alulról. Helyesebben látszik rajta, hogy mikor "kéri", hogy locsold meg. Amikor látszik rajta, hogy vízigénye van a levelei lefele hajlanak, úgymond lekonyulnak. Mihelyst megszívja magát vízzel szépen felborzolódnak újra a levelei.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sokat segítettél!
2009. febr. 15. 21:07
5/6 anonim válasza:
Nekem az ablak alatt fagyott meg :(
6/6 anonim válasza:
Nálam nem fázik ott. Nem szabad rányitni az ablakot, ha nagyon hideg van. De a szobába nem fázik meg, de igen szereti a fényt. A tesóm a fürdőbe tartja, nála nagyon világos (nagy ablakos) a fürdő, ott is imád lenni a párásabb környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!