Holnap viszem a vadászgorényemet kiivartalanítani! (kisfiú) Utánna hogyan kell majd gondoznom?
Szia!
Szerintem ivartalanítás előtt nézz utána a hormon implatátumnak. Az ivartalanított görik nagyobb esélyel pusztulnak el mellékvese problémákkal. Az implantátum kb 10 eFt 1,5 2 évig hat. A nyakánál szúrják a bőr alá.
Ha mégis a műtét mellett döntenél abban sajna nem sokat tudok segíteni, de szerintem ne kapkodd el. Az állatorvosok többségének nicns tapasztalata ebben a témában szerintem inkább tenyésztőket kérdezz.
Nekem 2 fiú görim van. Pár hónap múlva nálunk is esedékes lesz a dolog és én először az implantot fogom kipróbálni. Feleslegesen nem akarom Őket műtétnek kitenni és szerintem ez sokkal egyszerűbb megoldás és tudtommal a hatás ugyan az.
Szia!
Miután hazavitted,még egy darabig kómás lesz,ilyenkor nem szabad neki se enni,se inni adni addig amíg nem tud rendesen nyelni.Ilyenkor lehet nedvesíteni a száját hogy ne száradjon ki.Másnapra már jobban lesz,akkor már lehet enni,inni adni neki rendesen.Lehet h eleinte picit levertebb lesz,amíg nem áll helyre a hormonszint.Az enyémeknek utánna semmi bajuk nem volt,úgyanúgy játszottak,pörögtek,vidámak.Sétálni is lehet vinni őket,de azt csak akkor,ha már teljesen begyógyult a seb,és kivették a varratokat.
Vidy
Ma mutotték a kis Makimat! Sajnos nem hallottam az impalnátumról ezek elott.
Most csak alszik és alszik,evett is már,egy kicsit játszik,de nem annyira,mint régen. Régen alig tudtam visszatuszkolni a ketrecébe(csak képletesen.:)) Mostmeg magától bemegy:o
Normális ez? Remélem helyrejon! Szurkoljatok!:)
Ja és nincs valami vitamin,amit ilyenkor lehet adni nekik??
Szia!
MARSHALL FURO-VITE magas kalóriatartalmú vitaminpaszta
Ez kifejezetten görényeknek való étrendkiegészítő.
Keress rá google-ban. Hamar megtalálod honnan lehet beszerezni.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!