Autót mint virágládát, lehet a ház elé kitenni?
A 10-esnek csak annyit válaszolnék, hogy hivatalosan és jogszerűen van nálam, végleg forgalomból kivont jármű a saját nevemen nyílvántartott papírokkal. Igaz régiek, de hivatalosak.
A 11-esnek pedig válaszolok, hogy nem titok, a település ahol szeretném megvalósítani: Homokmégy lenne az elkövetés helyszíne. Egyébként az ötlet onnan jött, hogy az 51-es főuton Budapest felé haladva Kiskunlacházán a Retro vendéglő előtt láttam egy Trabantot kiállítva és mindig az adott évszaknak megfelelően van díszítve. Megtetszett és gondoltam, mivel van felesleges autóm hozzá, meg csinálnám én is.
15-ös nek!
Ha visszaolvástál volna érthetőbb lenne számodra is. Igen végleg kivont, Nem feltétlen kell az egész autót földel feltölteni, elég csak szépen elrendezett virágládákkal ellátni, hogy jól is nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!