Mi a különbség virágláda és magaságyás között?
nekem is volt magaságyásom,nami 3m hosszú, és másfél méter széles volt, és 1.3 m magas.
Tulajdonképpén mosóteknőre hajazott. Egy deszka koporsó(szerűség), fólia bélés lukakkal, hogy nemlehessen túllocsolni. Eleinte zöldséget próbáltam nevelni, de aztán a nejem átvette virágoknak...neki bevált, nem kellett hajolgatni.
Angol yutubon, vagy hasonló TikTokon vannak videók.
A magaságyás általában nagy, ahogy már előttem írták. A virágládával ellentétben nem tudod csak úgy ide-oda áttenni.
Magaságyás lehet olyan amit írtak, hogy csak emelt ültetőhely és nem sokkal mélyebb, mint egy virágláda - de van vízelvezetése, meg lehet olyan is ami teljesen földdel van feltöltve, csak nem kell hajolgatni hozzá a kertben.
Bármit lehet bele ültetni, pont ez a lényege, hogy nem csak olyan növényeknek jó amik elférnek egy virágládában.
Persze a mélységétől függ, fát, bokrot, szőlőt azért nem ideális ilyenbe tenni, feleslegesen magas hozzá. Krumplinak sem mindig elég a mélysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!