Kezdőoldal » Otthon » Kert » Sajnos meghalt a kutyam....

Sajnos meghalt a kutyam. Eltemettuk a pokrocaban. Szeretnek ra ultetni rozsa toveket. Az lenne a kerdesem hogy ultethetem ra kikerulik a gyokerek a pokrocot vagy inkabb melle ultessem? Annyira sajnos nem vagyok otthon a novenyekben.

Figyelt kérdés
jún. 3. 19:43
 1/5 A nagy Levin ***** válasza:
A pokróc anyagától és attól függ, milyen mélyre lett temetve a kutya, valamint, hogy milyen rózsa. Van, amelyiknek csak néhány tíz centi mélyre megy le a gyökere, de van, aminek elég mélyre.
jún. 3. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy eleg vastag pokrocrol van szo

A kutya kb 1 meterre van elasva es 40-50 centi fold lehet rajta (hagytam meg helyet hogy el tudjam ultetni holnap a rozsat. Ma sajnos mar nem tudtam elmenni venni

[link]

Ilyesmi rozsa toveket neztem ( de meg korbe jarkalok viragboltokban is hogy megtalaljam a megfelelot)

jún. 3. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellett a pokrócot is elásni??

Nettó környezetkárosítás...

jún. 4. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

A rózsát is a vegetációs időn kívül szokás ültetni kivétel ha konténeres, de ez nem az, vegyél olyat ami cserépben van.

De a föld még ülepedni fog, be fog süllyedni, döngöld be öntözd meg azzal gyorsíthatod az ülepedést.

A növénynek meg totál mindegy mi van a föld alatt fél méter mélyen.

jún. 4. 23:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszi szepen.

Utolso elotti. Neked meg legyen mindegy hogy a kertemben mikor szennyezem a kornyezetet ha az utcan/ kozteruleten nem szennyezem. A kerdeshez semmi koze nincs a valaszodnak. (Azaz errol nem kerdeztem a velemenyedet szoval tartsd meg magadnak.🥲)

jún. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!