Sajnos meghalt a kutyam. Eltemettuk a pokrocaban. Szeretnek ra ultetni rozsa toveket. Az lenne a kerdesem hogy ultethetem ra kikerulik a gyokerek a pokrocot vagy inkabb melle ultessem? Annyira sajnos nem vagyok otthon a novenyekben.
Egy eleg vastag pokrocrol van szo
A kutya kb 1 meterre van elasva es 40-50 centi fold lehet rajta (hagytam meg helyet hogy el tudjam ultetni holnap a rozsat. Ma sajnos mar nem tudtam elmenni venni
Ilyesmi rozsa toveket neztem ( de meg korbe jarkalok viragboltokban is hogy megtalaljam a megfelelot)
De miért kellett a pokrócot is elásni??
Nettó környezetkárosítás...
A rózsát is a vegetációs időn kívül szokás ültetni kivétel ha konténeres, de ez nem az, vegyél olyat ami cserépben van.
De a föld még ülepedni fog, be fog süllyedni, döngöld be öntözd meg azzal gyorsíthatod az ülepedést.
A növénynek meg totál mindegy mi van a föld alatt fél méter mélyen.
Koszi szepen.
Utolso elotti. Neked meg legyen mindegy hogy a kertemben mikor szennyezem a kornyezetet ha az utcan/ kozteruleten nem szennyezem. A kerdeshez semmi koze nincs a valaszodnak. (Azaz errol nem kerdeztem a velemenyedet szoval tartsd meg magadnak.🥲)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!