Ez szőlőnél is elérhető?
Nem. Szőlőt nem magról szaporítjuk hanem dugványozással vagy bujtással és ha nem direkttermő akkor oltjuk egy alanyra.
Amúgy ne akarj eredeti nemesítetlen szőlőt nevelni mert ehetetlen.
2.: Szóval nem igaz, hogy egy 8. generációs szőlő a szülő tulajdonságait hordozza? Csak mert egyszavas választ adtál, és utána másról kezdtél el írkálni.
1.: Gondolom nem válaszolsz a piros pacsi után, de gondolom annyi közöd van a kérdéshez, amennyit a válaszod mutat.
"Csak mert egyszavas választ adtál, és utána másról kezdtél el írkálni."
Nem másról kezdtem el irkálni hanem segíteni akartam. Jómagam szőlővel foglalkozom 30 éve, sőt magam nemesítettem ki már szőlőt. A kérdésedre válaszoltam. De ha ennyire lehetetlen a felfogásod és ennyire kötekedő a stílusod akkor részemről ennyi volt, pedig a szőlőről szívesen mesélek, úgyhogy szia.
Hát köszönöm, de egy nemből nehéz leszűrni itt GYIK-en hogy ténylegesen mennyire jártas a válaszadó a témában (ahogy a kérdésből is, valóban laikus hatást keltek vele).
A "nem" utáni részt már tudtam eddig is, ugyan az tényleg nem szigorúan a kérdéshez kapcsolódó, de a bárgyún megfogalmazott kérdés figyelembevételével mégiscsak témába vágó, szóval bocsánatot kérek. Az első válaszoló odaköhögése befolyásolta a hozzád intézett válaszom is. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!