Trombitavirágom télre nem tudom melegebb helyre helyezni. Kint kell hagynom a földjében, túl fogja élni? Hogyan takarjam be, mert nagyon nagy már?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 18:45
1/2 anonim válasza:
A szárát legalább fél méter magasan fedd le földdel jó vastagon. Így ha a többi része nem is, ez megmarad. A tetejét meg fedd be jóó vastagon fóliával, hátha...
2/2 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy akár talajtakarással is túléli. Nagyon érzékeny a hidegre és télen a talaj felső rétegei is megfagynak, tehát nincs sok esélye szegénynek. Viszont, ha erősen visszavágod, be tudod ültetni egy nagy cserépbe és úgy be lehet vinni a házba. Én se tudom spec. helyen teleltetni, hol az étkezőben, hol az emeleti fürdőszobában vészelik át a telet. Egyik sem ideális hely a kertészek szerint, de nekem már több mint 10 éve működik. A talajra színes mulcsot szoktam tenni, így nemhogy csúnya, de egyenesen mutatós a lakótérben. Kb. kéthetente meg kell öntözni (hiszen fűtött, túl meleghelyen van), ha hajtást hoz, le kell csípni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!