Kerti napelemes leszúrható világítások téli éjjeleken is világítanak, szívnak be annyi energiát?
Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 22:24
11/18 anonim válasza:
Ne legyél már ekkora suttyó lekezelő a válaszadókkal jóember.
12/18 anonim válasza:
Szerintem egyetlen válaszadóval sem volt lekezelő, ugyanis az az egy hozzászóló, akivel lekezelő volt, az nem adott választ! :)
13/18 anonim válasza:
Nekem van Lidl-s mozgásérzékelős napelemes, az elég jól bírja. Szerintem olyat érdemes erre. A kis leszúrt kerti lámpáim már este is alig -vagy egyáltalán nem világítanak.
14/18 anonim válasza:
4. perccel a kérdés kiírása után már reklamálsz?
Pár stáz forintos lámpáim derült, felhőmentes napkon is csak 3-4 órát világítanak. Mostanában egy másodpercet sem. A több ezer forintosakkal nincs tapasztalatom.
15/18 anonim válasza:
Nyáron is csak kb. éjjel 2 óráig világít a mienk.
16/18 anonim válasza:
5-ös de primitív vagy! Bármi történhet, ami miatt ki kell menni éjjel a házból, nem csak WC-re.
17/18 anonim válasza:
#16, olvassad vissza és rájösz, hogy a kérdező a primitív. Ezek az ő szavai.
18/18 A kérdező kommentje:
17 primkó te vgay, én csak példának hoztam fel, hogyha esetleg ki kell menni éjjel huggyozni, persze 100 másik okból kifolyólag is lehet, hogy ki kell menni
2023. dec. 16. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!