Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van olyan téli körtefa pár...

Van olyan téli körtefa pár amely egymást jól porozza?

Figyelt kérdés
2 körtefának van helyem, téli körtéket szeretnék amely egymást viszonylag porozzák.
2023. ápr. 13. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Olyan sok körte nincs, ami tényleg eláll télre házi körülmények közt. Nekem Serres Olivér van. (Még most is van belőle vagy 10 szem.) Annyira nem nagy durranás, de legalább van saját körtém télen is.

A Téli esperessel porozzák egymást. Azt nem ismerem. A Hardenpont is jó porzónak, az volt nekem, de nem annyira bírta a tárolást, úgyhogy nem is bántam annyira, mikor 8 éves kora körül kipusztult.

Van sok egyéb körtéd, azért akarsz még télit melléjük? Mert ha nincs, akkor én 2 körtének inkább Bosc kobak (őszi) és Clapp kedveltje (nyári) körtét ültetnék. Ezek is porozzák egymást. Vagy legalább Bosc-Serres.

2023. ápr. 13. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
nincs semmilyen körtém jelenleg és szeretnék 2 körtefát, a szomszédba sincsenek körtefák ezért lenne fontos hogy porozzák egymást
2023. ápr. 14. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, én akkor se ültetnék két télit. Téliben igazán jót még nem kóstoltam. De te tudod.
2023. ápr. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!