Hogyan kell téliesíteni egy fúrt kútat?
6
Nálad már valószínűleg szét van rozsdásodva a golyó, ezért engedi el a vizet. Most már egyre gyorsabban el fogja engedni, ha egyszer elkezdett kagylósra rozsdásodni. Két rozsdamentest vegyél bele, azzal nem lesz ilyen probléma. Nem olcsó, de nem tud elromolni.
(Lehet persze, hogy amibe beleül a golyó, az ment tönkre, de annak lényegesen kisebb a valószínűsége, mert a golyó általában szabályosan koptatja.
10-es vagyok
11-es! Így van, erre már nem is akartam kitérni, de valamiért nekem is olyan golyót tettek bele, ami rozsdásodott, aztán állandóan elengedte a vizet, végül kibökte a kútfúró, hogy vegyek rozsdamentes golyót. Na, 100 Ft helyett volt mondjuk 300 Ft.
Úgyhogy ha engedi a vizet, akkor a golyó nem zár jól.
Én szivattyú szaküzletben vettem a rozsdamentes golyót. Előtte a rozsdásodókat gazdaboltban / kertészeti boltban vettem.
Én csapágyboltban vettem, direkt rozsdamentest kértem.
Az eredetieket, amik szétrozsdásodtak, a kútfúró tette bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!