A teraszon dézsában/nagy cserépben álló örökzöldeket (tuja, tiszafa, törpefenyő) hogyan kell téliesíteni?
Figyelt kérdés
Ez az első tél, hogy valamit kezdenem kell velük, tavaly még nem voltak a teraszon örökzöldjeim, csak a kertben beültetve. Nagyon aggódom, hogy kiszáradnak, megfagynak, stb. Mit kell velük csinálni? 40x40x50 cm-es műanyag cserépben vannak. Nincs hova tennem őket,összesen 4 db növényről van szó. Locsoljam őket enyhébb napokon? Kössem körbe a lombozatot?2011. nov. 29. 11:07
1/4 anonim válasza:
Nekem tujám és fenyőm van így, de semmit nem szoktam vele csinálni. Nem is locsolom, nehogy megfagyjon. Ami kis hó ráesik, azt kapja és ez már évek óta működik.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, úgy néz ki semmi bajuk nem lett, épp az imént locsoltam meg őket:)
Viszont a muskátlik, amiket be tudtam tenni egy kerti kis házikóba, úgy látom tönkrementek. Mellettük volt a leander is, annak sincs baja azon kívül, hogy elszaporodtak a levéltetvek, hiába fújkáltam őket.
Majd belejövök ebbe is:)
2012. márc. 15. 16:41
4/4 anonim válasza:
Köszi a gyors választ! Ezen felbuzdulva bátran veszek 2 kis tuját az erkélyre :)) Remélhetőleg majd feldobja kicsit a lakást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!