Milyen gyomirtószerrel lombtalanítható a tuja? Ill. miként irtható ki vegyileg?
?? Miért akarod lombtalanítani és kiirtani?:(
Netán átlóg a szomszédé és zavar?
83%:IGEN.
81%:de IGEN.
Első vagyok. Hát, ez nem jó szitu...:(
Mezsgyére nem kellett volna ültetnie, ha átlóg, rendben kellene tartania. Ha egy évnél nem régebbi ültetés (bár a tuja lassan nő),kérheted a jegyzőtől az eredeti állapot visszaállítását, de rossz szomszédság török átok. Az én kedves szomszédom akácot(!!) ültetett úgy, hogy a kerítésem már kezd kidőlni, mert nyomja, az ágak teljesen az én telkemen, stb. Nincs kedvem buta emberrel vitázni vagy pereskedni, így tűrök, fűrészelek, takarítok:(
Próbáltad már szép szóval egyébként?
Kedves 16:15!
Nem lehet,kb 40 cm-re ültette pár éve, olyan 5 méter magasak lehetnek,2 méter mélyen lógnak át a kertembe, és tele vannak tetűvel. Az ember full destruktív, a feljelentés meg csak tovább mérgezné a helyzetet..Megjegyzem, most ép garázst épít az én melléképületem oldalfalát igénybe véve,nyilvánvalóan nem a saját építési oldalán.
Mielőtt még felvetődne ,nem, nem roma, attól rosszabb helyen szocializálódott, ő "délszláv menekült"!
Kerestem neked az archívumban,a múlt héten volt egy cikk az újságban(Délmagyarország)pont erről,de sehol sem találom.
Valami díszkertet tett tönkre a szomszéd ott is gyomírtóval-bosszúból...becsukták!!!
Vigyázz,egy évtizedes tuja eszmei értéke százezres nagyságrendű is lehet egy jó ügyvéddel,nem elég,hogy rongálásért vagy miért följelent,még polgári peresben is kártérítést kérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!