Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen tanácsokat adnátok?

Milyen tanácsokat adnátok?

Figyelt kérdés

Erről a Bonsai-ról lenne szó.

[link]

2023. aug. 9. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Az az ú.n. "kamu bonsai" amiket direkt a műkedvelőknek árusítanak párezer Ft-okért, mivel ez egy fiatal növény.

A valódi bonsai az már idős és igen komoly szakértelmet és türelmet kíván meg akár évtizedeken keresztül is és igen komoly ára van.

Ez itt pl.

kb. 5 millió Ft

[link]

2023. aug. 9. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Na rendben de nekem nem az van hanem ez az olcsó típus.

Számomra ez nem eldobandó növény.

Csak tanácsra volnák kíváncsi

2023. aug. 9. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból írtam.

Ez egy különös szakértelmet és türelmet kívánó hobbi.

Nem lehet két szóban leírni. Inkább olvassál utána.

[link]

2023. aug. 9. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam s nem is azért írtam a választ neked!

Köszi szépen elolvasom!

2023. aug. 9. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

#1 Amit linkeltél az nem élő fa, csak dekor cucc már ránézésre is, mivel nincs gyökérzete, talpon áll, a leírásból meg pláne kiderül, hogy műcucc.

Kérdező!

Célszerű kideríteni, hogy pontosan milyen fajta bonsai-od van. Az ekkora méretűek alapvetően nem igényelnek szakértelmet, öntözöd, ha kell vágod, azt ennyi.

2023. aug. 9. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel moha van alatta, ez azt jelenti, hogy szabadban, és nagyjából árnyékos helyen tartották. Vagyis, lakásba nem való.

De nem ismerem fel a növényt, először is ezt kell megtudni, és az adott növény igénye legyen az alapja a tartásának.

2023. aug. 10. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!