Az az ú.n. "kamu bonsai" amiket direkt a műkedvelőknek árusítanak párezer Ft-okért, mivel ez egy fiatal növény.
A valódi bonsai az már idős és igen komoly szakértelmet és türelmet kíván meg akár évtizedeken keresztül is és igen komoly ára van.
Ez itt pl.
kb. 5 millió Ft
Na rendben de nekem nem az van hanem ez az olcsó típus.
Számomra ez nem eldobandó növény.
Csak tanácsra volnák kíváncsi
Nem bántásból írtam.
Ez egy különös szakértelmet és türelmet kívánó hobbi.
Nem lehet két szóban leírni. Inkább olvassál utána.
Gondoltam s nem is azért írtam a választ neked!
Köszi szépen elolvasom!
#1 Amit linkeltél az nem élő fa, csak dekor cucc már ránézésre is, mivel nincs gyökérzete, talpon áll, a leírásból meg pláne kiderül, hogy műcucc.
Kérdező!
Célszerű kideríteni, hogy pontosan milyen fajta bonsai-od van. Az ekkora méretűek alapvetően nem igényelnek szakértelmet, öntözöd, ha kell vágod, azt ennyi.
Mivel moha van alatta, ez azt jelenti, hogy szabadban, és nagyjából árnyékos helyen tartották. Vagyis, lakásba nem való.
De nem ismerem fel a növényt, először is ezt kell megtudni, és az adott növény igénye legyen az alapja a tartásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!