Újrafüvesítéshez/frissítéshez adnátok tanácsokat? Pár négyzetméterről lenne szó, teljesen elgyomosodott.
Figyelt kérdés
Nincs sok füves terület az udvarban, mert betonos.
Ami van az kis szigetek.
Vettem 400g szárazságtűrő fűmagot, elég árnyékos területen van a hely.
Ami most van, az nagy része gyom, pár fűcsomó, elterjedt moha. Régen szép volt.
Az a kérdésem hogy csináljam? És mikor?
Elég ha elszórom, öntözöm, előtte kiszedem a gazt, vagy az egészet át kéne kapálni?
2017. márc. 18. 18:21
1/1 anonim válasza:
Szerintem elkéstél.én a helyedben azt csináltam volna:Ősszel felástam volna az egészet.A fagy szépen porhanyóssá tette volna az egészet.most tavasszal az esetleg kikelő gyomokat kikapáltam volna,és úgy szórtam volna ki a fűmagot.A mostani nagy országos eső bemosta válna a földbe,és pár hét múlva olyan gyönyörű egységes gyeped lenne,hogy csodájára járnának.De így ahogy írod,már macerásabb.Én kihorolnám az egászet és úgy dolgoznám be a magot.plusz-locsolás pár napig.Nem nagy sugárral,hanem épp hogy csak úgy ködösítve.Ellenkező esteben kimossa a magot a vízsugár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!