Mit csináljak a céklával?
Figyelt kérdés
Régóta másodvetésű növény gyanánt termesztettem, így a fagyok beáltáig rendes méretűvé nőtt, a pincébe tavaszig tárolható állapotban maradt. Az idén volt egy darab szabad helyem, így időben - valamikor áprilisban elvetettem. Jelenleg gyönyörű piaci méretű, levelei üdék és a céklára jellemzően vöröses-zöldek. Nem tudok dönteni, hogy felszedjem már, vagy csak októberbe? Ha felszedem tartósítható marad nem túl hideg pincébe? Ha nem szedem fel nem vénül, fásodik meg (öntözni ha szükséges tudom)2023. júl. 23. 06:29
1/1 anonim válasza:
Hagyd a földbe nem fásult be.Én felszedés után ősszel nejlonban szoktam tárolni hogy ne fonnyadjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!