Mit tennél ezzel a szomszéddal?
Feltűnt, hogy van két hely a kerítés mellett (szomszéddal közös), ahova évek óta bármit ültetünk, nem marad meg. A többi helyen 20+ éves növények és tuják vannak, de ezen a két helyen egyszerűen semmi nem marad meg, minden kiszáradt. Komolyan nem értettük, mígnem bele nem fektettem a gyanúm miatt brutál sok energiát abba, hogy visszanézzem a kameraképeken, hogy mi történik a friss ületésű növényeinkkel.
Az egyik felvételen telibe látszik, ahogy a szomszéd lefújja valamivel az egyik csemeténket, amit azért ültettünk a kopár részre, hogy a belátást akadályozza hozzánk.
Gondolom szereti nyomon követni mi történik nálunk, vagy nem tudom, de nagyon nagyon nagy önuralom kell, hogy ne menjek át és töröljem pofán.
Tűrnünk kéne ezt? Ti mit tennétek?
Tegyetek oda olyan dolgot aminek nem árt a gyomirtó és nem lát át rajta. Idegrohamot fog kapni hogy nem láthat be. Az ilyennek passzív eszözökkel forralni kell az agyátban a vizet, had bolonduljon bele.
Én odatennék valami figurát. Politikai nézeteivel ellentétest persze. Egy gyurcsány, vagy orbán plakát tökéletes! Nézegesse a hülye állatja! :DD
Alapvetően természetbarát vagyok. Nem az a bicskanyitogató részemről, hogy legyomírtózza a mi telekrészünk egy sávját is pl. a kaszáló részen, hanem hogy egyáltalán mi a fenének ilyen helyen gyomírtózni!? Mitől fél, mi megy át tőlünk?
Szóval eszembe sem jutna a növényein bosszút állni, mert nem azok tehetnek róla.
De megoldást szeretnék. Az biztos, hogy este átcsengetek és szembesítem tök normálisan, meg az is biztos, hogy felteszünk valamilyen belátásgátlót ezekre a részekre, hogy már csak azért se érje el a célját a kis magánakciójával... (nádat, vagy valamit). De még mindig hatalmas önuralom kell, hogy csengessek és ne rárúgjam a kaput....
Én szereztem ingyé bontott hullámpalát, meg lindab lemezt. Felállítottam őket sorban, előtte a mifelénk lévő részt telepakoltuk mindenféle növénnyel, úgyhogy nem látjuk a csúnya palát/lemezt. Mögötte annyi helly van a kerítésig, hogy beférek a damilossal és végig tudom nyírni. Belátni nem tud, átfújni nem tud.
A bolondokkal sajnos máshogy nem lehet....
Az ilyen még a kutyát is megmérgezi. A miénket is sikerült lemérgeznie. Azóta nincs kutya, mert mégegyszer azt nem akarjuk átélni. Bizonyítani sajnos nem tudom... Ha egyenként törném szilánkosra az ujjait, akkor meg még engem húzkodnának a bíróságra a rendőrök.
A kamerával óvatosan! Lehet hogy a gyökér még feljelent! Ha kicsit is átlát a kamera az ő kertjébe, akkor igaza is lesz sajnos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!