Sok eső volt mostanában minálunk... Van egy csomó esővíz még. Érdemes rá önteni a krumplira?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis egy részét...2023. jún. 13. 09:21
1/8 anonim válasza:
Krumpli nem ázott meg? Ha sok eső volt, most fölösleges locsolni, várjál még vele.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!... De körülbelül mikor kell majd locsolni mennyit várjak?
2023. jún. 13. 11:32
3/8 A kérdező kommentje:
A hétvégére megint esőt mondanak gondolom addig már nem lesz érdemes locsolni... De igazából nem tudom csak tippeltem...
Az esőt mondja a meteorológia a hétvégére...
2023. jún. 13. 11:33
4/8 anonim válasza:
Akkor lesz érdemes locsolni, ha már nem lesz elég nedves a föld. (Nem a felszín, hanem a gyökérzóna.) Nálunk ez előreláthatólag 3 héten belül nem fog bekövetkezni...
De ráönteni nem érdemes semmiképpen se, mert a zúdítva öntözéssel tönkreteszed a talajt (hacsak nem homok), és lényegesen több kárt csinálsz vele, mint hasznot. Valamilyen módon esőztetni kellene, ha van szivattyúd.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2023. jún. 13. 18:15
6/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan szivattyú nincs... De van az a villanymotor ami... Vagyis vízforgató ami 3,5 méteres átmérőjű műanyag felfújható medencében forgatta a vizet valamikor 10 éve... Lehet hogy abból próbálok valamit gyártani...
2023. jún. 13. 18:17
7/8 A kérdező kommentje:
Vagy van egy olyan jó 8 literes permetező ami olyan hogy fel kell pumpálni, lehet állítani a vízsugarat.... Permetezésre nem szoktam használni csak vizet szoktam vele spriccelni... Szerintem azzal is lehet olyan köd félét fújni
2023. jún. 13. 18:18
8/8 anonim válasza:
Az is jó lenne elvileg, de gyakorlatilag nem jó, mert nagyon kevés vizet lehet vele kijuttatni. Meg el is dugulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!