Kezdőoldal » Otthon » Kert » Elültettem többféle magot még...

Elültettem többféle magot még áprilisban és többsége nem kelt ki. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Uborka, cukorborsó és káposzta magok. Lehet hogy valamilyen féreg ette meg a magokat? Ilyenkor május-júniusban mit lehet tenni a férgek ellen? A paprika palánták szépek.

2023. máj. 29. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Már a magok minőségében sem lehet megbízni.A magok mellé talaj fertőtlenitő is kell már .
2023. máj. 29. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert egész áprilisban hűvös volt, mint mindig, de szabadföldhöz még a május is hideg éjszaka
2023. máj. 29. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

fertőtlenitő??????????? :D

Ugye tudod, hogy a talaj minőségét abban mérik, hogy hány millió baktérium van egy tűhegyen. És a több a jobb. Ezt fertőtlenítheted :D

2023. máj. 29. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Te lóféreg ellen mit használsz hármaska?
2023. máj. 29. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

pl ivartalanított macskák éjszaka elkapják a nagyméretű rovarokat.

Vagy vízzel kiönteni, max mosogatószer

Négyeske, most okosodott rendesen

2023. máj. 30. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A lótetű szereti az uborkamagot. A többit nem, legfeljebb 1-2 szemet megeszik belőle.

Szerintem vagy nem voltak csíraképesek a magok (régiek), vagy nem megfelelő módon végezted az ültetést.

(Mellékesen: borsót már nem érdemes áprilisban vetni, uborkát pedig még nem érdemes, mert a hideg földben nem csírázik, és több idejük van a lótetűknek megeszegetni.)

2023. máj. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!