Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van itt olyan akinek van...

Violetta7 kérdése:

Van itt olyan akinek van mézalmája(fanyarkája)? Neten nézegettem, hogy végülis milyen magasra nő, mert nem túl nagy a kert, de mindenhol mást írnak. :) Tud nekem ebben valaki segíteni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem van sok. Fajtafüggő, van ami fa méretű, van ami bokor és van ami 1 méteresre nő meg. Szerintem a legfinomabb az amelanchier alnifolia, ez 2-3 méterre nő meg.
2023. ápr. 25. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Amelanchier lamarckii 'Juneberry', ennyit látok a cetlin amit adtak hozzá.
2023. ápr. 25. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

hagyd békében növögetni a fát, aztán évek múlva ha nem tetszik a magassága, akkor tetszés szerint csonkítod.

Addig megmutatja a fácska, mit is tud.

2023. ápr. 25. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben! Úgy lesz. Köszönöm a segítséget!
2023. ápr. 25. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Amelanchier lamarckii egy kisebb fa lesz, de nem annyira finom mint az égerlevelű fanyarka.
2023. ápr. 25. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
nekünk van a kertben, én nem szeretem a termését, párom igen. Ő metszi és kb. 1,5-2 m magas, nem fának neveli, hanem bokornak. nem messze van tőle szőlő és nem akarja hogy árnyékolja.
2023. ápr. 25. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!