Honnan rendeljem a fűkaszát? Egyik helyen jóval olcsóbb, reméllem nem kamus !🤔
Igen, a drágább Fuxtec-et én is ajánlom, hiába kínai az is, bár ritkán van raktáron, de hát azzal egy ilyen 20 ezres kínai után egy élmény a fűnyírás, konkrétan nem érzed, hogy a kasza pörög, annyira jó a rezgéscsillapítás, de van olyan ismerősöm, aki Stihlre esküszik, szóval ez nála már hit kérdés és teljes döbbenettel fogadta a gépet kipróbálás után, pedig azon csak röhögött mikor mondtam, hogy mit vettem. 6-7 éve van meg a fuxtec, minden gyári rajta, semmit nem kellett cserélni! Még csak azt sem lehet mondani, hogy p...ányi feladatra van befogva, mert 3500m2-t nyírok vele! Tegnap szedtem elő idén először! Megtankol, szívat, és első berántásra indul, nem kell rángatni mint a barom...
Ilyen full kínai lóf... is van nekem, amit készül venni a kérdező, őszintén szólva ezzel sincs nagy probléma, de látom, hogy sokaknak van, meglátásom szerint gyilkosok mind, mert látom mit művelnek és azok! Ez 4 éves, annyi talán, hogy nem mindig indul első rántásra, csak másodikra! Cserélni kellett már a tankot, a benzincsövet (filléres tétel), mást eddig nem, de hát ezzel csak kb. 150m2-t ijesztgetek, szét zsibbaszt. Pontosabban ijesztgettem eddig, mert vettem egy akkus Parkside-ot, a kínai meg félre lesz rakva vész esetére!
3.
"Ezek a kínai csodák arra jók, hogy minden indítás előtt szerelni kelljen valamit rajta, mert vagy nem indul be vagy letörik rajta valami vagy szivárog"
Kérlek, hogy a hitelesség kedvéért engedj meg egy apróbb javítást.
Én a "vagy" helyett az "és"-t használnám !!
:)
Teljesen más a két gép, az 50 ezres merev késes, a 25 ezres meg damilos.
A lóerők kicsit viccesnek tűnnek.
Megvettem a draga 70e-Hect-et. Tonkrement.
Megvettem a piacon a ciganytol a 14e Ft-os kis kaszat es azota is poccre indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!