Kezdőoldal » Otthon » Kert » Honnan rendeljem a fűkaszát? ...

Honnan rendeljem a fűkaszát? Egyik helyen jóval olcsóbb, reméllem nem kamus !🤔

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. ápr. 24. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Két teljesen más gép, az adatok sem ugyanazok.
2023. ápr. 24. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ja, nem ugyanaz a két gép, legalábbis "papíron" nem. :D Mindenesetre egyik sem ér 25-nél többet, úgyhogy azt vedd, amelyik 25k! Mindkét gép a piacokon kapható full kínai gép, tök mindegy hogy épp miként hívja magát, hogy straus vagy demon vagy flinke vagy champion, mustang. Ezek 4-től egészen 6 lőerőig hazudják magukat. 100-200m2 levágására talán megteszi, mert rajtad függ, meddig bírod elviselni! :D A gép megbirkózik 40-50 centis fűvel is, nem fog belehalni, ha nem baromállat módjára bánsz vele, de lerázza rólad a gatyát is, konkrétan 15-20 perc kaszálás után a felső karodtól egészen az ujjbegyedig zsibbadni fogsz. De hát valaki ezért többet is fizet, drágák a masszázsfotelek!
2023. ápr. 24. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális fűkasza 100 alatt nem nagyon van. Ezek a kínai csodák arra jók, hogy minden indítás előtt szerelni kelljen valamit rajta, mert vagy nem indul be vagy letörik rajta valami vagy szivárog. Valóban, a rezonáció is komoly probléma szokott lenni. Ha olvasott akarsz, akkor nézz egy Fuxtec fűkaszát vagy használtan egy márkás darabot.
2023. ápr. 24. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
olcsót*
2023. ápr. 24. 10:59
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Igen, a drágább Fuxtec-et én is ajánlom, hiába kínai az is, bár ritkán van raktáron, de hát azzal egy ilyen 20 ezres kínai után egy élmény a fűnyírás, konkrétan nem érzed, hogy a kasza pörög, annyira jó a rezgéscsillapítás, de van olyan ismerősöm, aki Stihlre esküszik, szóval ez nála már hit kérdés és teljes döbbenettel fogadta a gépet kipróbálás után, pedig azon csak röhögött mikor mondtam, hogy mit vettem. 6-7 éve van meg a fuxtec, minden gyári rajta, semmit nem kellett cserélni! Még csak azt sem lehet mondani, hogy p...ányi feladatra van befogva, mert 3500m2-t nyírok vele! Tegnap szedtem elő idén először! Megtankol, szívat, és első berántásra indul, nem kell rángatni mint a barom...

Ilyen full kínai lóf... is van nekem, amit készül venni a kérdező, őszintén szólva ezzel sincs nagy probléma, de látom, hogy sokaknak van, meglátásom szerint gyilkosok mind, mert látom mit művelnek és azok! Ez 4 éves, annyi talán, hogy nem mindig indul első rántásra, csak másodikra! Cserélni kellett már a tankot, a benzincsövet (filléres tétel), mást eddig nem, de hát ezzel csak kb. 150m2-t ijesztgetek, szét zsibbaszt. Pontosabban ijesztgettem eddig, mert vettem egy akkus Parkside-ot, a kínai meg félre lesz rakva vész esetére!

2023. ápr. 24. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

3.

"Ezek a kínai csodák arra jók, hogy minden indítás előtt szerelni kelljen valamit rajta, mert vagy nem indul be vagy letörik rajta valami vagy szivárog"

Kérlek, hogy a hitelesség kedvéért engedj meg egy apróbb javítást.

Én a "vagy" helyett az "és"-t használnám !!

:)

2023. ápr. 24. 12:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen más a két gép, az 50 ezres merev késes, a 25 ezres meg damilos.

A lóerők kicsit viccesnek tűnnek.

2023. ápr. 24. 15:22
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Megvettem a draga 70e-Hect-et. Tonkrement.

Megvettem a piacon a ciganytol a 14e Ft-os kis kaszat es azota is poccre indul.

2023. ápr. 24. 17:21
 9/14 mindentudó99 ***** válasza:
Ezt a márkát egyébként is felejtsd el.
2023. ápr. 24. 18:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Na, miert? 9 ?
2023. ápr. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!