Kezdőoldal » Otthon » Kert » Jégsaláta termesztése vízben?

Jégsaláta termesztése vízben?

Figyelt kérdés

Van lehetoseg jegsalatat vizben termeszteni fold nelkul magrol?

Mukodhet ha a magokat vizben csiraztatom es csak vizben tartom nemi tapoldaton?

Kicsit szukolkodom a felrotalt foldben, illetve gyomok miatt is egyszerubb lenne.

Van valakinek ilyenben tapasztalata?

2023. márc. 26. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Tápoldat mindenképpen kell, különben a növény nem jut hozzá a testét alkotó anyagokhoz tiszta vízből.
2023. márc. 26. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen ezt irtam is, de vajon hazilag menne ez?

Neztem egy hogyan keszult videot, nem tunik nagy ordongossegnek.

2023. márc. 26. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát semmi nem nagy ördöngösség, ha gyakorlott vagy benne. Parciális differenciál egyenleteket sem kunszt megoldani, ha már profi vagy benne. Biztosan meg tudod csinálni, de azért nem árt mindenre odafigyelni, mert az ördög a részletekben rejlik. Itt például a magnézium szerepét vizsgálták: [link] Youtube videók helyett (amik köztudottan kattintásvadászok) én inkább tudományos közleményeket és diplomamunkákat keresnék a felkészüléshez.
2023. márc. 27. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!