Kezdőoldal » Otthon » Kert » Általában miért nem eszik le...

Általában miért nem eszik le a gyümölcsöt a fáról?

Figyelt kérdés
Csak ott van, fel kell hajolni érte, leszedni és megenni. Kedvencem a szomszédom aki permetezi őket, nem eszik belőle, majd a piacon veszi meg ugyanazokat a gyümölcsöket.
2022. dec. 30. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Millió magyarázat lehet rá, hogy miért marad a fán a termés. A szomszédodat viszont nem értem, hogy gondozott, termő fák mellett miért veszi meg a piacon ugyanazt, de biztos van rá észszerű magyarázat. Szerintem kérdezz rá nála, ha vagytok olyan viszonyban, hogy ez nem kínos!
2022. dec. 31. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
#11 Szerintem meg ultragáz, ha a szomszéd figyeli és tudja, hogy mit vesz a másik a piacon. Ez már a beteges kategória. Volt ilyen szomszédom, ha nem 90+ lett volna a néni, elküldtem volna a halálba.
2022. dec. 31. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!