Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A túrós natúr joghurtos...

A túrós natúr joghurtos keverékbe ti miket szoktatok tenni? Édesen eszem, én általában gyümölcsöt, de az most iszonyat drága...

Figyelt kérdés
A mazsola még ami eszembejutott, de azt nem annyira szeretem.
2020. aug. 11. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Általában egy kis fagyasztott meggyet, ha az nincs, akkor fahéjat, és pár csepp édesítőt.
2020. aug. 11. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Mogyoróvajat, étcsokidarabokat, reszelt citrom/narancshéjat és kis levét, banánt pürésítve, fehérjeport, fahéjat, mákot, kókuszreszeléket, na meg mindenféle idénygyümölcsöt, de akkor azt nem írom. Szerintem nem drágák egyébként, piacon érdemes venni.
2020. aug. 11. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Én pár szelet szalámit, sajtot, paradicsomot szoktam mellé enni.
2020. aug. 11. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Többnyire kakaót, fahéjat, kokuszreszeleket ha nincs gyümi itthon, illetve én gyakran sósan is eszem, belemartogatva zöldségeket. Ezt vagy zoldfuszeresen, hagymasan vagy körözöttesen csinálom meg.
2020. aug. 11. 16:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok!

Hát én a barackot ilyen 7-800 Ft-ért látom, az almát 600-ért, a bogyós gyümölcsökről ne is beszéljek :( szóval ezek sajna nem játszanak...:(

A fahéjat már próbáltam, és bár imádom, a kettő együtt valahogy nem jött be... a többit kipróbálom, köszi az ötleteket! :)

2020. aug. 11. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedvencem a zsírszegén túró + puding, amit még fel lehet dobni egy kis fagyasztott gyümölcsel vagy chia maggal.
2020. aug. 11. 18:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Hmmm, ezt kipróbálom, köszi :)
2020. aug. 11. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mostanában rászoktam a "tiramisu"-ra. A túróba teszek édesitőszert, kakaóport, és egy kis rumaromát. Szerintem nagyon finom :D
2020. aug. 12. 00:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Kakaópor+ rumaroma, vagy egy kis vanília. Mindkettővel isteni.

A kakaósat fel szoktam dobni magvakkal vagy kókusszal

2020. aug. 12. 00:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem ilyenek sose jutottak volna eszembe, köszi, hogy leírtad! :)
2020. aug. 12. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!