Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lehet értelme ilyenkor (novemb...

Lehet értelme ilyenkor (november december) fükaszálni?

Figyelt kérdés
Konkrétabban Ez egy külterületi rét... Hogy tavasszal könnyebb legyen az 'élet' ott, ha az ember kimegy és próbálja élvezni hogy van (??)
2022. nov. 29. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne értelme, ha úgyis meg akarod csinálni valamikor?

Ha száraz növényzet van, azt könnyen viszi a damil.

Viszont a félig lefeküdt füvet nehezebb vágni.

A lekaszált, földön fekvő fű tavaszig részben elrothad, vagy akár eltűnik, a jövő évi kaszálást már kevésbé fogja zavarni.

2022. nov. 29. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a ház körül nyírtam múlt hétvégén. Olyan enyhe volt az ősz, hogy még javában nő a fű.
2022. nov. 29. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!!

....akkor megyek/megyünk...az egyik kollégám földje...nagyon dzsumbujos szokott lenni, bajt nem csinálunk azzal, ha most elvégezzük (amit lehet)....talán tavasszal kedvezőbb lesz az évkezdés (mert egyébként nehezen szokott összejönni, hogy elmenjünk (15 km)....aztán mindig rossz/nehéz helyzetből indulunk

2022. nov. 29. 12:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem a 15 km. a 'főbűnös'...igazán azon nem múlik semmi....addig kell eljutnunk, hogy beülünk az autóba...:)
2022. nov. 29. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Vigyetek el most egy üveg pálinkát, és hagyjátok ott.

Akkor már márciustól mindig nézitek, hogy lehet-e már kaszálni. :)

(Én amúgy heti 2-3x mentem idén a 32 km-re lévő telekre. Igaz, az pénzes munka, eladásra termeltem.)

2022. nov. 29. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi, ez a pálinka jó ötlet...

Hogy erre nem is gondoltam...(sörözni szoktunk de persze megy a pálinka is... Pláne télen meg kora tavasszal)

2022. nov. 30. 08:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Sőt, a kettő együtt meg különösen hatékony.
2022. nov. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!