Mitől jöhet sárga víz egy fúrt kútból amíg elvileg 2014 Ben bevizsgaltattak és akkor iható minőségű víz volt benne? Azóta nem használtak én kb 1 hónapja használom de nem rendszeresen.
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 22:57
1/5 anonim válasza:
Vasas lehet illetve gázos. Nekünk ezt mondta a bács viz mikor megnézték. Sárgás szine van és ihatatlan kb. Annyira elvan szennyezve már a talaj hogy nincs jövője a furt kútnak max locsolásra.
2/5 anonim válasza:
Lehet szomszéd ásott kutat használ ülepitőnek.
3/5 anonim válasza:
2014-ben. Az lassan tíz évvel ezelőtt volt! Legalább évente kellene bevizsgáltatni a kutat.
4/5 anonim válasza:
Simán agyagos is lehet.
Nekem van egy 20 éve fúrt kutam, évente pár alkalommal használom öntözésre. Mikor először szívatom abban az évben, olyan, mint a tejeskávé, a 15 l-es vödörben fél centi agyag rakódik le. Félóra után nagyjából megtisztul a víz, bár csapvíz tisztaságú nem lesz, ahhoz keveset szívatom. Utána abban az évben már nem lesz annyira üledékes, csak kissé zavaros. (A szivattyú indításakor még inkább, utána tisztul valamennyit.)
5/5 anonim válasza:
A rengeteg a kókány-mókány kút miatt elszennyeződött a talaj. Nincs itt semmi misztikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!