Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mitől jöhet sárga víz egy...

Mitől jöhet sárga víz egy fúrt kútból amíg elvileg 2014 Ben bevizsgaltattak és akkor iható minőségű víz volt benne? Azóta nem használtak én kb 1 hónapja használom de nem rendszeresen.

Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Vasas lehet illetve gázos. Nekünk ezt mondta a bács viz mikor megnézték. Sárgás szine van és ihatatlan kb. Annyira elvan szennyezve már a talaj hogy nincs jövője a furt kútnak max locsolásra.
2022. nov. 27. 00:21
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Lehet szomszéd ásott kutat használ ülepitőnek.
2022. nov. 27. 02:58
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
2014-ben. Az lassan tíz évvel ezelőtt volt! Legalább évente kellene bevizsgáltatni a kutat.
2022. nov. 27. 03:34
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Simán agyagos is lehet.

Nekem van egy 20 éve fúrt kutam, évente pár alkalommal használom öntözésre. Mikor először szívatom abban az évben, olyan, mint a tejeskávé, a 15 l-es vödörben fél centi agyag rakódik le. Félóra után nagyjából megtisztul a víz, bár csapvíz tisztaságú nem lesz, ahhoz keveset szívatom. Utána abban az évben már nem lesz annyira üledékes, csak kissé zavaros. (A szivattyú indításakor még inkább, utána tisztul valamennyit.)

2022. nov. 27. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A rengeteg a kókány-mókány kút miatt elszennyeződött a talaj. Nincs itt semmi misztikum.
2022. nov. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!