Cékla és karalábé hogyan tárolható hosszabban? Egészben szüreteljem, vagy a leveleit szedjem le?
Kérnék szépen javaslatokat tapasztaltaktól, rajta hagyjam a leveleket, amint kiszedem a földből, vagy szedjem le? Törjem le a gumó vékony, hosszú gyökerét? Gondolom ne mossam meg, ugye? Csak a sár / föld nagyját ütögessem le?
Hogyan, miben és hol érdemes tárolni? Kb 15 db cékla, és kb 10 karalábé. Tudom 15 celsius alatt tárolni helyiségben. Tegyek alájuk kartonlapot, vagy tálakban is oké? Papír kevesebb van, vagy az jobb ezeknek a hosszabb tárolás érdekében?
Hány napot, hetet, hónapot bírnak ki 15 (10) celsius alatti helyiségben? Baj, ha nem szellős? Ablakból napfény érheti? Nedves, vagy száraz helyiség jobb a tárolásukra?
Tehát minden fontosabb, alapvetőbb tényező érdekel a tárolásuk kapcsán. Köszönöm az értelmes válaszokat előre is.
Sajnos az asztalra is felmásznak, patkány lehet, láttam is egyszer, bár az egy másik helyiség. Ahányszor az asztalon hagytam almát, mindig hatalmas rágásnyom volt rajta másnapra.
Ha a pincébe is vinnék asztalt, oda a réseken át patkány is be tud jutni, nem csak egér.
Még nem jöttem rá, hogyan került oda. De ez egy másik helyiség. Kb egy méterre van eg ágy. Esetleg az üres ruhaszárító fémrácsra fel tud mászni? Mert annak a fenti végéről talán rá tud ugrani az asztalra.
Vagy az asztal mellett van egy szák, leterítve. A terítőre esetleg rá tud mászni egér/patkány a szék tetejére, esetleg onnan nagyot ugorva az asztalra. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!