Ha a karalábét az uborka elé ültetem közel,akkor tudnak fejlődni? Illetve ha a borsót már elültettem,de lesz még -6 fok éjszaka,akkor elfagy?
Az ubi felfelé fut majd a kerítésre. A karalábét elé terveztem volna ültetni,mert kicsit elszaladtak a sorok és nincs már sok helyem. Vagy esetleg a retket ültessem az ubi elé,közé? Mind ezt úgy értem,hogy elég közel lennének.
A másik. 3 napja ültettem el a borsót,hagymát és répát. De holnapután -6 lesz éjszaka. Akkor vajon annyi a zöldségeimnek?
Hat igazából ha a kerítésre fog folyni az uborka akkor igazán mindegy.
Az uborkát mi csak április végén május elején ültetjük.
Egyáltalán nem számít hány fok lesz holnap után. Hideg a föld nagyok az ejszaka nappal közötti kilengések kisem kezd csiarzni a mag.
A répa amugy is egy hónapig kel de hideg földbe megtovább es ha áprilisban fagyni fog akkor tehet benne kárt.
De egyébként március végén elultetheted a retket, borsót április végére beérik. Az ubit csak május elején veted akkor ezek a növények nem is találkoznak.
Szóval gondold át ezt egy kcsit mi mikor terem mert zavarosan írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!