Kezdőoldal » Otthon » Kert » Akik belvárosban laknak...

Akik belvárosban laknak lakótelepen azok hogyan grilleznek, bográcsoznak?

Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen egy városi lakó nem hiányzik ez nekik, nem vágynak erre? Én meghalnék egy nagy társasházban
2022. aug. 12. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én tanyén élek de nem grillezek és bográcsozok
2022. aug. 12. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Átmegyünk valakihez, akinek van kertje és bográcsa, és nyaraláskor direkt olyan nyaralót keresünk, ahol van grill+bogrács lehetőség.

Még ezen kívül el szoktunk menni szalonnát sütni valahova a természetbe.

2022. aug. 12. 13:49
 13/15 mindentudó99 ***** válasza:
62%
#5 Ezzel én is így vagyok. Ezer éve nem grilkeztem bográcsoztam. Régen pedig legalább 3-4 szer nyaranta. Tárcsám is van. Sőt még egy kemence is van az udvaron. Megfőztem egy tyúkot egyben levesnek majd betoltam a beizzított kemencébe. Pirosra sütöttem.
2022. aug. 12. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársamék pl. elektromos grilleznek a nagy teraszon.

Nem olyan, mint a rendes valami jó zöld területen, de azért meg lehet így is oldani a szabad levegőn való sütögetést.

2022. aug. 12. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Erkélyen.
2022. aug. 13. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!