Akik belvárosban laknak lakótelepen azok hogyan grilleznek, bográcsoznak?
Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen egy városi lakó nem hiányzik ez nekik, nem vágynak erre? Én meghalnék egy nagy társasházban2022. aug. 12. 10:11
11/15 anonim válasza:
én tanyén élek de nem grillezek és bográcsozok
12/15 anonim válasza:
Átmegyünk valakihez, akinek van kertje és bográcsa, és nyaraláskor direkt olyan nyaralót keresünk, ahol van grill+bogrács lehetőség.
Még ezen kívül el szoktunk menni szalonnát sütni valahova a természetbe.
13/15 mindentudó99 válasza:
#5 Ezzel én is így vagyok. Ezer éve nem grilkeztem bográcsoztam. Régen pedig legalább 3-4 szer nyaranta. Tárcsám is van. Sőt még egy kemence is van az udvaron. Megfőztem egy tyúkot egyben levesnek majd betoltam a beizzított kemencébe. Pirosra sütöttem.
14/15 anonim válasza:
Munkatársamék pl. elektromos grilleznek a nagy teraszon.
Nem olyan, mint a rendes valami jó zöld területen, de azért meg lehet így is oldani a szabad levegőn való sütögetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!