Elmennek kirándulni olyan helyre, ahol van kijelölt tűzrakóhely.
2022. aug. 12. 10:26
2/15 anonim válasza:
Vannak dolgok amik sokkal jobban hiányoznak, nekem nem ez a legnagyobb problémám, hidd el.
És még mindig élek.
Bár falun nőttem fel, kertes házban, már huszonéve társasházban élek, de én eleve nem vagyok egy nagy grillezős-bográcsozós.
De hidd el, tényleg van aki ezért nincs annyira odáig. Nem vagyunk egyformák.
2022. aug. 12. 10:26
3/15 anonim válasza:
Amikor lakótelepen laktam akkor a következő opciókból válogattam:
- barátoknál tartottunk kerti partit
- volt külön kertünk, oda mentünk le
- duna parton, erdei tűzrakóhelyen sütögettünk
2022. aug. 12. 10:29
4/15 anonim válasza:
Én ugyan kertes házban lakok, de mi sosem grillezünk vagy bográcsozunk. Engem az ilyesmik nem érdekelnek. Ha lakótelepen laknák, akkor ez lenne a legkisebb problémám. :D Nem mindenki ugyanolyan. Például valaki imád virágokat ültetni, szereti ha meg van a kis szép virágos kertje, és el sem tudná képzelni, hogy egy olyan helyen lakjon, ahol erre nincs meg a lehetősége. Másnak meg eszébe sem jut az, hogy kimenjen virágokat ültetni. Mindenki más.
2022. aug. 12. 10:31
5/15 anonim válasza:
Mi kertes házban lakunk, de már vagy 10 éve nem bográcsoztunk, grillsütőnk sincs, de nem is vágyunk annyira ezekre. Szóval lehet élni ezek nélkül is :D
2022. aug. 12. 10:46
6/15 anonim válasza:
A panellakók szabadidejét lekötik a folyamatos szomszédviták.
Nekik már nincsen energiájuk grillezésre, mert állandó harcban állnak a gyerekesekkel, a nyugdíjasokkal, a kutyásokkal, de leginkább a felső- vagy az alsó szomszéddal, + a közös képviselővel, vagy a többi autóssal a ház előtti parkolóhelyekért.
2022. aug. 12. 10:51
7/15 anonim válasza:
#6 Haha... Ennyi erővel a falusiak meg az avart égető szomszéddal, a vasárnap reggel 6-kor flexelő szomszéddal, az odaszarni átjáró macska tulajdonosával, és a róluk csúnya dolgokat pletykáló Mari nénivel.
2022. aug. 12. 11:02
8/15 anonim válasza:
7
Jól látod.
2022. aug. 12. 11:06
9/15 anonim válasza:
23 éve családi házban lakunk, még soha nem grilleztünk vagy bográcsoltunk.
2022. aug. 12. 11:12
10/15 anonim válasza:
35 éve élek kertesházban, de soha nem csináltam ezeket. Az elmúlt kb 3 évben nyársaltunk kb 5x, de előtte ebben is volt egy 20 éves szünet...
Nem vágyunk ilyenekre (mondjuk a bográcsos kaját nem is szeretjük, grillező meg bent van).
Aki panellakót ismerek az vagy elmegy kirándulni és ott csinálja, vagy valamelyik barátja hobbi telkére mennek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!