Kezdőoldal » Otthon » Kert » Akik belvárosban laknak...

Akik belvárosban laknak lakótelepen azok hogyan grilleznek, bográcsoznak?

Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen egy városi lakó nem hiányzik ez nekik, nem vágynak erre? Én meghalnék egy nagy társasházban
2022. aug. 12. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Elmennek kirándulni olyan helyre, ahol van kijelölt tűzrakóhely.
2022. aug. 12. 10:26
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

Vannak dolgok amik sokkal jobban hiányoznak, nekem nem ez a legnagyobb problémám, hidd el.

És még mindig élek.

Bár falun nőttem fel, kertes házban, már huszonéve társasházban élek, de én eleve nem vagyok egy nagy grillezős-bográcsozós.

De hidd el, tényleg van aki ezért nincs annyira odáig. Nem vagyunk egyformák.

2022. aug. 12. 10:26
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Amikor lakótelepen laktam akkor a következő opciókból válogattam:

- barátoknál tartottunk kerti partit

- volt külön kertünk, oda mentünk le

- duna parton, erdei tűzrakóhelyen sütögettünk

2022. aug. 12. 10:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan kertes házban lakok, de mi sosem grillezünk vagy bográcsozunk. Engem az ilyesmik nem érdekelnek. Ha lakótelepen laknák, akkor ez lenne a legkisebb problémám. :D Nem mindenki ugyanolyan. Például valaki imád virágokat ültetni, szereti ha meg van a kis szép virágos kertje, és el sem tudná képzelni, hogy egy olyan helyen lakjon, ahol erre nincs meg a lehetősége. Másnak meg eszébe sem jut az, hogy kimenjen virágokat ültetni. Mindenki más.
2022. aug. 12. 10:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi kertes házban lakunk, de már vagy 10 éve nem bográcsoztunk, grillsütőnk sincs, de nem is vágyunk annyira ezekre. Szóval lehet élni ezek nélkül is :D
2022. aug. 12. 10:46
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

A panellakók szabadidejét lekötik a folyamatos szomszédviták.

Nekik már nincsen energiájuk grillezésre, mert állandó harcban állnak a gyerekesekkel, a nyugdíjasokkal, a kutyásokkal, de leginkább a felső- vagy az alsó szomszéddal, + a közös képviselővel, vagy a többi autóssal a ház előtti parkolóhelyekért.

2022. aug. 12. 10:51
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
#6 Haha... Ennyi erővel a falusiak meg az avart égető szomszéddal, a vasárnap reggel 6-kor flexelő szomszéddal, az odaszarni átjáró macska tulajdonosával, és a róluk csúnya dolgokat pletykáló Mari nénivel.
2022. aug. 12. 11:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7

Jól látod.

2022. aug. 12. 11:06
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
23 éve családi házban lakunk, még soha nem grilleztünk vagy bográcsoltunk.
2022. aug. 12. 11:12
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

35 éve élek kertesházban, de soha nem csináltam ezeket. Az elmúlt kb 3 évben nyársaltunk kb 5x, de előtte ebben is volt egy 20 éves szünet...

Nem vágyunk ilyenekre (mondjuk a bográcsos kaját nem is szeretjük, grillező meg bent van).

Aki panellakót ismerek az vagy elmegy kirándulni és ott csinálja, vagy valamelyik barátja hobbi telkére mennek

2022. aug. 12. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!