Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy bogracsozhatnek keves...

Hogy bogracsozhatnek keves fusttel?

Figyelt kérdés
Milyen tuzelohelyen milyen tuzelovel?
2017. máj. 2. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Teljesen száraz fa, éppen akkora tűz, amekkora kell, és a tűz táplálása is apránként. A begyújtáskor is törekedni kell arra, hogy csak fokozatosan növeljük a tüzelő mennyiségét, hogy magas legyen a lánghőmérséklet, ami feltétele a tökéletes, füstmentes égésnek.
2017. máj. 2. 19:53
 2/14 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Nincs valami olyan eszkoz mint a grillezo, de lehet vele bogracsozni is? Olyan mint egy faszenes grillezo csak bogracs edennyel?

2017. máj. 2. 19:56
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Gázégővel 100 % a füstmentesség. A pörkölt íze pedig hidd el ugyan olyan jó lesz.
2017. máj. 2. 20:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Füst nélkül nem bográcsozás a bográcsozás. Az adja a hangulatot.
2017. máj. 2. 20:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A bográcsozáshoz a füst annyira tartozéka,mint maga a bogrács .Ha nem igy lenne,akkor tüzhelyen is meglehetne főzni a kaját .
2017. máj. 2. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Én teherautó felniből csináltam bográcstűzhelyet. Egyben tatja a parazsat, az oldalán levő lukakon kap levegőt, és elég nehéz, hogy ne boruljon fel. Az oldalához hegesztettem egy kampós csövet, arra lehet lánccal ráfüggeszteni a bográcsot. A lánccal tudod szabályozni meddig érjen le a bogrács. Még hegesztettem a felni szélére négy darab kb 25 cm felálló tüskét, arra pedig grillrácsot, platnit lehet rakni. Az egész szerkezet 10 cm-es lábakon áll, alá hamufogónak beraktam egy karimás vas hordó tetejét. Nem olyan flancos mint egy beton kerti tűzhely, de sokkal kisebb helyet foglal, könnyű elrakni, közelebb áll a megjelenése a tábortűzhöz,és fillérekből megvolt. Annyira bejött az ismerőseimnek, hogy már legalább négy felnit szereztem emiatt.
2017. máj. 2. 20:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Próbáld faszénnel.
2017. máj. 2. 20:30
 8/14 A kérdező kommentje:
A faszen kevesbe fustol mint a fa?
2017. máj. 2. 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Faszénnel nem tudsz bográcsolni, csak grillezni.
2017. máj. 2. 21:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Van olyan h alul egy talca a faszennek es folul a rudra lehet akasztani bogracsot vagy ugyanugy akasztani egy grill racsot. Most talaltam a neten.
2017. máj. 2. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!