Érik már a szilva?
Figyelt kérdés
Akinek van szilvafája, nektek érik már, és milyen fajta szilvátok van?
A stanley érik már?
2022. aug. 11. 19:30
1/9 mindentudó99 válasza:
Van amelyik érik van amelyik leért. És van ami még kemény. Rana van már rotyog a hordóban. Zöld ringló leért most szintén hordóban van. Van ami még kemény két féle is. Blúfrí az egyik a másik nevét nem tudom.Stanley már nincs kidöglöttek
2/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen fajta, de még nagyon kemény savanyú
3/9 anonim válasza:
A zöld ringlóm ecetben télre, a besztercei már majdnem jó..
4/9 A kérdező kommentje:
A besztercei szeptemberben érik nem?
2022. aug. 11. 21:51
5/9 anonim válasza:
Kezd már érni, de sajnos a mienk kukacos idén
6/9 anonim válasza:
A szomszédé alighanem Stanley (jó nagy szemű, finom), már hetek óta érik, inkább lassan leérik.
7/9 Majatom válasza:
A Stanley még kemény, inkább Lepotica lesz az, amelyik lassan leérik. Mi is jövő héten fogunk lekvárt főzni a Lepoticából.
8/9 anonim válasza:
Lepoticából tegnap szedtem le az utolsó pár maradék szemet. (É-Alföld.)
A Rana meg a Sermina már vagy 3 hete elfogyott, a Boldogasszonyi (Bódi) egy hete lett leszedve, most a Debreceni muskotályt meg az Althannt szedem, valamint a Lószeműt meg a zöld ringlót cefrének, és egy Beszterceihez egészen hasonló, sarjadzó, ismeretlen nevű fajtát, ami a Beszterceivel ellentétben nem érzékeny a sharkára.
A Stanley-n egyik telken már kezdenek érni a kukacos szemek, volt lehullva egy pár, a másik telken még ehhez is kell 4-5 nap. A Bluefre és Haganta is kb. így áll.
9/9 anonim válasza:
Igen, mi már több hete szedjük a szilvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!