Ajánlanátok jó minőségű virágfölde(ke)t?
Hát, kinek hogy...
Én a tökéletest még nem találtam meg.
Jelenleg úgy szoktam mindent ültetni, hogy 2/3 rész Florimo (túl laza), és 1/3 rész Florasca (túl agyagos) földet keverek. Mindkettőből vannak különböző pH-júak, tehát tudok mindennek keverni ebben az arányban.
De rohadtul elszálltak az árak. Két éve az 50 l-es Florimo még valami 1200 körül volt, tavaly már 1600, tegnap meg pár Ft híján 2000.
A növényvédőszerek még jobban felmentek, a glifozátok meg főleg: ami tavaly 2100 volt, az most 5600.
Ezt nem igazán lehet így megmondani, hogy melyik a jobb. Mivel függ a növénytől is, hogy annak mik az igényei, Például milyen ph értékű talajt szereti, milyen tápanyagokat, stb.
Milyen virágokhoz keresel földet?
Ezekhez mégis minek a viragföld?
Nem tudom hol akarsz zöldséget termelni, meg mennyit de ezekhez nagy mennyiség föld kellene. Szabad földben jól elvannak viragföld nélkül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!