Hol tudok venni egybibés galagonyafát?
Az Alsótekeresi faiskola óriási területen helyezkedik el, ott szinte minden kapható.
Érdeklődj telefonon.
Tel:0622/374-384
Csak és kizárólag azt szeretnéd?
Galagonya-fát én csak a Crataegus Laevigataban láttam a 'Paul's Scarlat' hihetetlen gyönyörű, skarlátvörös virágokat hoz kora tavasszal és a méhecskék is nagyon örülnek neki.
Most, hogy utánagondolok, az alapfajt csak bokorként láttam eddig.
Szia Bocipók!
Kedves vagy, de csak az egybibés jó sajnos. Pályázati munkához kell, de beszerezni lehetetlenség. Aki kitalálja ezeket a növényeket igazán utánanézhetne, hogy létezik e még a világon. :DDDD
Ja, tuti íróasztal mellől döntött megint valami nagyon okos és hozzáértő lény....
Erdészeti faiskolák, szaporítótelepek? Bár szerintem ott is csak cserjék vannak. :-(
Kedves kérdező!
Nem tudom, hogy aktuális- e még a kérdésed!
Nem tudok latinul, de elvileg nekem egybibés galagonyám, is van. Mi a különbség a kettő latin nevű növény között, amit Te keresel, illetve amit az egyik hozzászóló írt?
Én rácalmáson a Zöldcentrum Rácalmás kertészetben vettem.
Fhérvirágú, nagytermésű, nem tüskés, és nagyobb levele van mint a cseregalagonyának.
A kertészet száma: 0670/316-78-51, 0620/583-18-44
Köszi kedves utolsó. Neten találtam végülis annó. Nekem bokor kellett ami tüskés, paul s.... pedig egy fa, rózsaszín virággal. :)
Azért köszönöm, hogy ennyi idő után is rámírtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!