125 köbcentis benzines négyütemű Briggs motoros fűnyíró nehezen indul, mi lehet vele?
Nagyon keveset használt gép, kétszer volt emiatt egy ismerősnél (direkt nem szerelőt írtam) aki kisgépeket szokott javítani háznál.
A karburátort kétszer szétszedte, kifújkalta kompresszorral, majd azt mondta, hogy tiszta a karburátor. A levegőszűrő szivacs, az is tiszta.
Hibajelenseg, hogy szivató 6-8 megnyomása után kb 3-4 másodpercre beindul, majd leáll. Ezután újabb szivatózás, berántás, megint beindul pár másodpercre és leáll. 3-4 berántási kísérlet után megy a gép.
Van valakinek valamilyen tapasztalata, gondolata, mi lehet a géppel?
Csak a hideginditással van baj kizárólag. Ha a membrán rossz, nem indul melegen sem.
Azt az információt kaptam hogy nézzen meg a kézi pumpás szívatót egyáltalán működik-e
A válaszokat mindenkinek köszönöm!!
Találtam (egy angol nyelvű) videót a youtubon, ami ugyanez a típus. Pofon egyszerű volt szétszedni. Kifújkáltam kompresszoral, összeraktam, jó lett.
A szaki kétszer szétszedte, összerakta, elkért 5000-ret.
Soha többet nem viszek oda semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!