Minden 2.háznál fürdőmedence van, többszöri vízcserével, azt mondják az ivóvízre vigyázni kell, ahol nincs kút, ivóvízzel töltik fel. Ezt nem kéne szabályozni szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 07:29
21/29 anonim válasza:
Oké, de melyik országban? Mert kis hazánkban még max olyanról hallottam, hogy csőtőrés vagy tervezett csőcsere miatt volt "vízhiány".
22/29 anonim válasza:
"Nekünk is volt, de többet nem kell."
Amikor még nektek is volt medencétek addig nem zavart a vízhiány a többieknél??!
Most, hogy bealgásodott a tiétek és algás, csúszós, undorító vizű lett, most már tiltsák be a mindenkinél.
Jó sz.r alak lehetsz.
Ha belenézel a tükörbe, mit látsz??!
23/29 A kérdező kommentje:
Mivel nem csak szájkaratézok, nekünk is volt sajnos, tudom miről beszélek. A felüdülés csak az első 2 nap okés, utána pénz és vízpazarlás. Meg is bántam. Ez az ívóvíz elpazarlása.
2021. jún. 22. 22:24
24/29 anonim válasza:
Mit akarsz szabályozni ember? Fizetem a számlát nem lopom a vizet
25/29 anonim válasza:
Nekünk is van medencénk, 6,5 köbméteres, töltéssel 7 köbméter fogy el. május végétől szeptember végéig használjuk, emellett takarékosak vagyunk, nem pazaroljuk a vizet, bent nincsenek nagy fürdőzések, víztakarékos a mosógépem és a mosogatógépem is, sőt a csaptelepem is.. Bőven behozom ezt a 7 köbmétert az év során..
26/29 anonim válasza:
"csak az első 2 nap okés,"
Mert utána mi történt?
Belesz.rtatok??!
Egy gondozott medencében, a teljes szezonban kristály tiszta a víz!!
28/29 A kérdező kommentje:
26os látszik hogy még nem volt medencétek.
2021. jún. 24. 08:40
29/29 A kérdező kommentje:
Inkább te. De nem süllyedek tovább a szintedre, elengedem.
2021. jún. 24. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!